Pe acest site veţi găsi informaţii utile pentru o viaţă cât mai sănătoasă. Vă prezentăm diete, cure de slăbire, pentru a putea să o alegeţi pe cea care vi se potriveşte, vă spunem şi care sunt cele mai căutate şi apreciate produse cu ingrediente naturale.

Vă încurajăm să vă spuneţi părerea despre ele astfel încât să aflăm cât mai multe despre beneficiile produselor cu ingrediente 100% naturale.

BioVitamina.ro vine cu studii, păreri ale experţilor, dar şi ale consumatorilor, cu argumente pro şi contra pentru cele mai căutate suplimente alimentare. BioVitamina prezintă şi ce conţin suplimentele, astfel încât fiecare consumator să fie informat din toate punctele de vedere: compoziţie, efecte, indicaţii terapeutice.

Suplimentele alimentare sunt preparate ce conţin minerale, vitamine sau alte substanţe cu efect nutriţional sau fiziologic (fibre, aminoacizi, acizi graşi, extracte vegetale sau animale). Suplimentele alimentare trebuie luate când organismul are o lipsă de minerale, de nutrienţi sau este slăbit din cauza unei afecţiuni şi are nevoie de un aport sporit de vitamine.