Fumusețe, Îngrijire Ten

Beauty 360 combate ridurile și redă tinerețea pielii

beauty-360-farmacia-catena-pret

Beauty 360 este un aparat de masaj facial, care vă ajută să redați prospețimea și tinerețea pielii dumneavoastră. Dispozitivul este ușor de folosit, iar beneficiile se văd în scurt timp. În plus, acțiunea sa asupra tenului va produce și o stare de relaxare, astfel că vă puteți redefini conturul feței și să scăpați de stres, în același timp.

Dispozitivul poate fi folosit cu succes acasă, dar poate fi utilizat și în saloanele cosmetice, pentru o îngrijire profesională a feței. Asocierea acesteia cu produse de îngrijire de calitate va produce efecte remarcabile.

beauty-360-farmacia-catena-pret

Ce este Beauty 360?

Pielea noastră este supusă, în fiecare zi, diverselor acțiuni ale mediului, poluării, factorilor de stres sau afecțiunilor cu care ne confruntăm. Este firesc, ca în acest context, să apară pete mici, unele riduri sau ușoare cicatrici. 

Poluarea în creștere lasă urme profunde la nivelul pielii noastre, iar fața este prima și cel mai grav afectată. Ritmul alert de viață, alimentația necorespunzătoare, produsele ce abundă în aditivi alimentari, sucurile, băuturile alcoolice și fumatul nu sunt mai puțin nocive.

Semnele de îmbătrânire nu întârzie să apară, mai ales că stresul cotidian ne determină să stăm încordați, încruntați și se formează ridurile de expresie. Timpul liber limitat nu ne permite să recurgem prea des la tratamentele cosmetice specializate. Nici costurile aferente acestor tratamente nu sunt de neglijat.

Astfel, ne vedem puși în fața unei dileme: să ne consolăm și să acceptăm imaginea din oglindă fără să facem eforturi sau să acționăm, indiferent de modul în care o facem, pentru a păstra cât mai mult aspectul tânăr al tenului nostru.

Dacă nu doriți să vă resemnați, puteți încerca aparatul de masaj facial Beauty 360. Vă puteți asuma sarcina de a reîmprospăta aspectul feței dumneavoastră fără să apelați la specialiști. Trebuie doar să vă acordați puțin timp pentru a obține imaginea dorită.

Dacă vă gândiți la satisfacția pe care o veți avea când vă veți privi în oglindă, veți vedea că acesta este un effort prea mic, ce merită a fi asumat.

beauty-360-instructiuni-masaj-facial

Ce conține Beauty 360?

Îmbătrânirea este, fără doar și poate, un proces natural. Nu trebuie să ne temem de el, dar putem să acționăm pentru a ține puțin timpul în loc, pentru a preveni grăbirea acestui fenomen firesc.

Beauty 360 este un aparat care emite impulsuri slabe, stimulând refacerea colagenului, responsabil cu aspectul neted al pielii. Folosirea acestuia împreună cu produsele de îngrijire potrivite tenului dumneavoastră, veți reuși să scăpați și de petele formate ca urmare a expunerii prelungite la soare sau ca o consecință a unor afecțiuni ale organelor interne.

Eficiența acestui tratament cu impulsuri asupra punctelor de masaj crește dacă vă veți însuși și veți aplica și câteva reguli elementare, necesare unui stil de viață sănătos.

Odată cu trecerea anilor, pielea se deshidratează și apar ridurile. Este, așadar, important să vă hidratați bine, în fiecare zi. Evitați excesul de alcool și fumatul, dar și nopțile nedormite. Un program de masă și odihnă echilibrat vă va ajuta să vă mențineți în formă vreme îndelungată.

Ritualul zilnic de curățare a pielii feței nu trebuie să lipsească, demachierea cu produse adecvate fiecărui tip de ten fiind absolut necesară dimineața și seara, indiferent de faptul că ați folosit machiaj sau nu.

Și, nu în ultimul rând, zâmbiți și bucurați-vă de viață, pentru că starea de bine resimțită și afișată vă va face să păreți mai tânără.

beauty-360-ingrijire-ten-masaj-fata-pret

Cum acționează Beauty 360?

Acest dispozitiv trimite impulsuri de slabă intensitate în zona facială, în locurile obișnuite în care apar ridurile, face masaj la nivelul pielii și relaxează mușchii feței. Astfel, ridurile superficiale devin insesizabile, iar cele profunde sunt diminuate vizibil.

Totodată, masajul facial ajută pielea să devină mai fermă și mai elastică. În ceea ce privește reducerea petelor pigmentare, aparatul favorizează o mai bună absorbție a produselor recomandate în aceste cazuri, astfel că acțiunea se va face în profunzime.

Utilizarea aparatului de masaj este necesară mai puțin de 10 minute pe zi, astfel că nu veți pierde timp important cu masajul cosmetic și vă veți putea ocupa și de problemele zilnice.

Așadar, Beauty 360 acționează în mai multe direcții:

 • Redă fermitatea pielii
 • Netezește ridurile mici și le diminuează pe cele profunde
 • Stimulează producția de colagen, responsabil cu elasticitatea pielii
 • Oferă senzația de relaxare
 • Favorizează absorbția în straturile profunde ale pielii a substanțelor active din produsele de îngrijire a pielii.

Acest aparat poate fi folosit indiferent de vârstă, îl pot utiliza atât femeile, cât și bărbații. Nu generează efecte adverse și este simplu de folosit.

beauty-360-mod-folosire-farmacia-tei-ingrijire-piele-fata

Mod de utilizare

Pentru a avea un ten frumos și luminos este necesar să-l curățați cu atenție, în fiecare zi, pentru a elimina impuritățile și celulele moarte. Folosiți produse blânde cu pielea dumneavoastră și demachiați-vă dimineața și seara. În acest fel, veți ajuta porii să respire liber, iar pielea va avea un aspect sănătos.

După ce v-ați asigurat că pielea feței este curată, acționați cu aparatul în zonele cu probleme, timp de 5-7 minute pe zi.

Curenții galvanici vor transmite impulsuri ușoare, va fi stimulată producția de colagen, iar ridurile se vor estompa. Cu cât acționați mai devreme, cu atât rezultatele vor fi mai bune, pentru că o accentuare a ridurilor va fi mai greu de tratat.

Puteți aplica o cremă potrivită tenului dumneavoastră sau recomandată pentru tratarea problemelor cu care vă confruntați, astfel încât substanțele să fie ajutate să pătrundă în profunzimea pielii, pentru o mai bună acțiune.

Efecte secundare

Acest aparat de masaj facial nu are efecte adverse. Dacă îl folosiți conform recomandărilor, veți putea observa efectele pozitive în cel mai scurt timp.

Nu folosiți aparatul pe piele, dacă aceasta nu a fost curățată în prealabil pentru că veți împinge impuritățile în straturile pielii și vă puteți trezi cu iritații sau alte probleme.

Curățați aparatul cu grijă după fiecare folosire. Puteți folosi un produs care să asigure igienizarea acestuia. Este important să citiți cu atenție instrucțiunile de folosire, pentru a evita erorile sau problemele.

Un ten luminos și neted vă va aduce o mai mare încredere în sine și o stare de confort.

2 thoughts on “Beauty 360 combate ridurile și redă tinerețea pielii

 1. odeta spune:

  f bun. va multumesc, comanda a venit si sunt incantata

  1. BioVitamina.ro spune:

   Ne bucuram! Multumim de mesaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *