Blog

Salata de pătrunjel cu lămâie, plină de vitamine şi cu zero calorii

Zero calorii şi conţinut crescut în vitamine, iată ce oferă salata de pătrunjel cu lămâie. Este foarte bună în curele de slăbire, mai ales dacă folosiţi în acelaşi timp şi Eco Slim.

Pătrunjelul, numit de unii vedeta verdeţurilor, conţine acid folic din belşug şi acţionează foarte bine în prevenţia cancerului. Are, de asemenea, şi multă vitamină C.

Pătrunjelul conţine cam de patru ori mai multă vitamină C decât portocalele, de exemplu, şi conţine mai mult fier decât spanacul.

Specialiştii în nutriţie recomandă ca pătrunjelul să fie adăugat şi la sucurile făcute în blender, pentru a da un plus de vitamine sucurilor respective. Nu mai trebuie să spunem, pentru că este un lucru foarte bine cunoscut, că pătrunjelul se pune în foarte multe mâncăruri gătite, la finalul preparării, ca să nu îi distrugeţi vitaminele.

Există şi o salată celebră libaneză, numită tabbouleh, cu pătrunjel şi roşii, foarte răcoritoare şi saţioasă. Vă dăm reţeta, dacă vreţi să încercaţi această variantă: o ceaşcă de bulgur (cuşcuş), 2-3 roşii tocate mărunt; 3-4 legături de pătrunjel tocate fin; câteva frunze de mentă tocate şi ele; o ceapă tocată fin; 2-3 linguri de suc de lămâie; 2-3 linguri de ulei de măsline; sare, după gust.

Dacă vreţi să slăbiţi, aceste salate sunt excelente pentru că reduc pofta de mâncare şi conţin foarte multe vitamine. Pentru un rezultat foarte bun vă recomandăm să luaţi şi Eco Slim, un produs care are foarte multe recomandări din partea celor care l-au folosit. Aici aflaţi mai multe despre acest produs: https://goo.gl/ZTJZjI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *