Fumusețe, Îngrijire Corp

Slim Excelle, pentru un abdomen mai plat și mai ferm

slim-excelle-abdomen-lucrat-crema

Crema naturală Slim Excelle vă ajută să aveți un abdomen mai plat și mai ferm, în doar trei săptămâni. Veți reuși să pierdeți trei kilograme în două săptămâni, fără diete dure și fără să petreceți ore întregi în sala de fitness. Talia dumneavoastră va pierde 4 cm în trei săptămâni. Ingredientele exclusiv naturale vă ajută să topiți grăsimea de pe abdomen, redându-vă suplețea.

slim-excelle-grasime-stomac-ardere-farmacie-pret

Ce este Slim Excelle

Crema Slim Excelle a fost concepută pentru toți cei care doresc să aibă o burtă plată și o talie subțire, fără grăsime. A fost gândită, în special, pentru bărbați, dar o pot folosi cu încredere și femeile.

Ingredientele active ale acestei creme (în special cofeina și ardeiul iute) reduc grăsimea și împiedică acumularea excesivă pe abdomen, șolduri și în jurul taliei. Acestea ard eficient și rapid grăsimea acumulată.

Odată cu trecerea anilor, talia se îngroașă și apare burta. În această zonă, grăsimile se acumulează foarte repede, dar sunt greu de dat jos. Este nevoie de timp, răbdare, exerciții solicitante și dietă adecvată. Din păcate, chiar dacă acestea ne sunt necesare nu numai pentru a arăta bine, dar și pentru a fi sănătoși, amânăm de la o zi la alta să acționăm fie din cauza programului încărcat, fie din lipsa resurselor materiale ori, pur și simplu, din comoditate. Dar grăsimile nu ezită să se depună și se strâng în jurul taliei, neobosite.

Într-o bună zi, imaginea din oglindă nu ne mai mulțumește, nu mai seamănă cu propria noastră viziune despre cum ar trebui să arătăm, devenim complexați, frustrați, iritați. Hainele nu se mai așază cum trebuie. Avem impresia că și ceilalți ne privesc cu același ochi critic ca al nostru, iar viața noastră nu se mai îndreaptă în sensul dorit.

Slim Excelle vine cu o propunere tocmai pentru aceia dintre dumneavoastră care vor o schimbare cu un efort minim și fără a fi nevoiți să apeleze la intervenții invazive și dureroase. Sigur, pentru a avea rezultate mai rapide și mai bune, este necesar să vă analizați alimentația și să încercați să faceți și mișcare. Toate acestea vor contribui la o bună stare de sănătate și vor produce efecte pe termen lung.

Dincolo de aspectul fizic, grăsimea acumulată poate conduce și la boli grave:

  • Diabet;
  • Boli cardiovasculare;
  • Probleme la nivelul coloanei vertebrale și a articulațiilor;
  • Probleme de respirație.

Slim Excelle este o variantă sigură pentru reducerea grăsimii abdominale, deoarece conține numai ingrediente naturale și eficiente.

Veți observa primele rezultate ale utilizării acestei creme după trei săptămâni. Producătorul susține că veți pierde în greutate 3 kilograme în doar două săptămâni, iar talia va fi mai subțire cu 4 cm, în trei săptămâni.

Când atingeți rezultatele dorite, continuați să utilizați Slim Excelle, din când în când, pentru a vă menține suplețea și a preveni acumularea grăsimii.  slim-excelle-abdomen-plat-crema-farmacie-pret

Ce conţine Slim Excelle

Pe piață, există numeroase variante care vă promit reducerea greutății corporale. Pilulele de slăbire pot cauza probleme organelor interne, operațiile sunt costisitoare, dureroase și necesită timp de recuperare. Slim Excelle este însă un produs natural, fără efecte secundare. În plus, acționează local, astfel că organismul dumneavoastră va fi protejat.

Pentru a arde grăsimile, crema se bazează pe efectele benefice ale cofeinei și ardeiului iute, combinate cu alte ingrediente eficiente ca aloe vera, ghimpele de pădure, uleiul de cocos și alga marină brună.

  • Ardeiul iute stimulează circulația sanguină. Acesta intensifică procesul de ardere a caloriilor, grație procesului de termogeneză, astfel că grăsimile sunt topite. Totodată, acesta crește imunitatea, previne diabetul de tip II și atenuează durerea.
  • Cofeina are rolul de a reduce țesutul adipos, fiind direct implicată în lupta cu celulita. Datorită ei, pielea redevine netedă. De asemenea, stimulează circulația sanguină, toxinele din piele fiind, astfel, eliminate, iar retenția de lichide este diminuată.
  • Ghimpele de pădure este folosit, cu precădere, pentru tratarea varicelor, pentru că stimulează circulația sângelui la nivelul întregului corp. Ajută însă și la scăderea celulitei.
  • Aloe vera este o plantă folosită pe scară largă în cosmetică. Nu numai că ajută la netezirea pielii, diminuând și ea celulita, dar o și hidratează. Totodată, aceasta are un rol antiinflamator.
  • Alga marină brună este bogată în aminoacizi, pielea recăpătându-și elasticitatea. Arde grăsimile și ajută la prevenirea obezității.
  • Uleiul de cocos hidratează pielea, lăsând-o moale și catifelată. Dispare, sub efectul său, aspectul de coajă de portocală al pielii.

slim-excelle-abdomen-crema-plat-grasime-talie

Cum acţionează Slim Excelle

Această cremă naturală încălzește zona aleasă și, astfel, topește grăsimea și redă fermitatea, într-o perioadă relativ scurtă de timp și fără diete sau eforturi suplimentare.

Ingredientele active din crema Slim Excelle pătrund adânc în piele și intensifică circulația sanguină, stimulând arderea caloriilor și a depozitelor de grăsime. Pielea va rămâne catifelată, hidratată, dar fermă.

După doar trei săptămâni de folosire zilnică a cremei, aspectul abdomenului dumneavoastră va fi vizibil îmbunătățit. Astfel, veți avea mai mult chef de viață, vă veți simți mai ușor și mai sprinten, veți fi mult mai încrezători.   slim-excelle-burta-mare-grasime-crema-efecte

Mod de utilizare

Înainte de a aplica crema, este important să vă asigurați că pielea este curată. Masați, apoi, cu o cârpă mai aspră (de exemplu, un prosop sau cu o mănușă de duș) ori utilizați un jet de apă, pentru a accelera circulația sanguină în zonă. În acest fel, crema va fi absorbită imediat de piele, iar ingredientele vor acționa mult mai repede și mai eficient.

Aplicați, apoi, crema și masați cu mișcări circulare, timp de câteva minute. Evitați să faceți duș timp de patru ore după aplicare, pentru a lăsa substanțele naturale să acționeze.

Crema Slim Excelle se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara. Urmați tratamentul timp de trei săptămâni, pentru a ajunge la rezultatele dorite. slim-excelle-burta-mod-utilizare-instructiuni

Efecte secundare

Crema Slim Excelle este un produs care conține ingrediente exclusiv naturale, astfel încât nu aveți de ce să vă temeți de efecte adverse. Este eficientă, dar și bine tolerată de piele. Verificați doar să nu fiți alergic la vreunul dintre ingrediente.

Dacă vreți să fiți siguri, aplicați o cantitate mică de cremă pe o zonă restrânsă și așteptați câteva minute să vedeți dacă pielea se irită sau inflamează. Dacă simțiți cum pielea se încălzește, nu vă îngrijorați! Ingredientele ard grăsimile în acest fel.

Este recomandat să nu lăsaţi crema la îndemâna copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *