Sănătate, Terapeutice

Tibettea Active Joint, un ceai natural pentru sănătatea articulațiilor

Tibettea Active Joint este un ceai natural, creat pentru a preveni și trata osteocondroza, în diferite stadii. Acesta ajută la recăpătarea elasticității la nivelul discurilor intervertebrale, are efect anestezic și reduce procesele inflamatorii. Durerile articulare sunt înlăturate, iar deteriorarea articulațiilor sau a cartilajelor este oprită sau prevenită.

Fiind un ceai din ingrediente naturale, poate fi consumat fără să vă temeți pentru eventuale efecte secundare.

Ce este Tibettea Active Joint

Majoritatea adulților resimt dureri la nivelul articulațiilor. Odată cu înaintarea în vârstă, disconfortul resimțit inițial se transformă într-o adevărată problemă care ne sâcâie și ne răpește bucuria. Ceaiul Tibettea Active Joint reunește ingrediente care vin să prevină agravarea afecțiunilor de la nivelul articulațiilor și să ofere alinare, o reducere sau eliminare a durerii celor care au ajuns într-o stare avansată a osteocondrozei.

Boala afectează într-o mare măsură sportivii, dar oricine poate fi vizat de deteriorarea discurilor intervertebrale și a articulațiilor, din diverse motive.

Dincolo de durerile resimțite, afecțiunea poate conduce și la deformări ale țesutului, în timp.

Sunt multe cauze care conduc la instalarea acestei afecțiuni:

 • Viața sedentară, timpul îndelungat petrecut pe scaun sau la birou, în poziții incomode, lipsa exercițiilor fizice.
 • Sportul de performanță, care impune forțarea articulațiilor.
 • Munca fizică ce presupune ridicarea unor obiecte grele, cum este cazul hamalilor sau manipulanților.
 • Persoanele supraponderale sunt expuse riscului de deteriorare a articulațiilor și a discurilor intrevertebrale, din cauza faptului că acestea trebuie să suporte o greutate mare tot timpul.
 • Persoanele cu platfus sunt, de asemenea, predispuse la dureri la nivelul coloanei vertebrale.
 • Încălțămintea incomodă, cu tocuri înalte, poate genera probleme la nivelul coloanei. Nici încălțămintea cu talpă plată nu este recomandată. O ușoară înălțare a călcîiului, de 2 până la 5 cm este preferabilă.
 • Creșterile rapide în înălțime pot declanșa dureri la nivelul sistemului osos.

Indiferent de cauzele generatoare de durere sau disconfort, este important să intervenim și să nu lăsăm afecțiunea să evolueze și să se agraveze. Cu cât acționăm mai devreme, cu atât mai mult ne creștem calitatea vieții și ne putem bucura de lucrurile simple din viața noastră.

Ce conţine Tibettea Active Joint

În ultimele decenii, oamenii au început să acorde o atenție tot mai mare produselor pe care le consumă sau le utilizează, pentru a avea o viață sănătoasă. Cele naturale sunt tot mai prezente în preferințele acestora, mai ales pentru că sunt limitate sau eliminate efectele adverse, fiind protejate organele de acțiunea unor substanțe chimice, de exemplu, care ar putea să le agreseze și să le deterioreze, în încercarea de a trata unele afecțiuni.

Tibettea Active Joint vine în întâmpinarea dorințelor celor care se întorc la natură, pentru a-și proteja starea de sănătate. Astfel, ingredientele folosite sunt 100% naturale și, mai mult, își potențează reciproc acțiunea și efectele.

Ingredientele de bază ale acestui ceai sunt:

 • Turmericul este o plantă, în fapt, o specie de curcuma, fiind numit și șofranul indian. Acesta are un efect antiinflamator și antioxidant. Atenuează durerile cauzate de afecțiunile de la nivelul articulațiilor.
 • Matcha ceai verde este eficientă pentru eliminarea din organism a toxinelor, organismul funcționând mai bine, în acest fel. Totodată, are și efect calmant, atenuând durerile.
 • Scorțișoara este un ingredient la îndemâna oricui, dar prea rar ne gândim la efectele sale benefice asupra sănătății. Acest condiment aromat previne inflamarea, îmbunătățește circulația sanguină și ajută la buna funcționare a inimii. Stimulează imunitatea organismului.
 • Rădăcina de ghimbir este foarte utilă în combaterea durerilor articulare, având efect calmant și antiinflamator. De asemenea, ajută și sistemul imunitar.
 • Ardeiul negru este un bun anestezic. Acesta sporește acțiunea celorlalte ingrediente din compoziția produsului.

Cum acţionează Tibettea Active Joint

Tibetttea Active Joint reprezintă o modalitate de a vă bucura de fiecare zi, fără durere, putând să duceți o viață activă și sănătoasă. Acest ceai natural vă va ajuta corpul să-și recapete vitalitatea și flexibilitatea, care, odată cu trecerea anilor, au fost afectate.

Datorită ingredientelor sale, vă puteți recăpăta funcțiile deteriorate, într-un mod simplu, eficient și natural. Vă veți bucura de un ceai aromat și cu gust plăcut, care va atenua efectele osteocondrozei.

Nu riscați nimic, dar aveți șansa să vă recăpătați mobilitatea, atenuând durerile la nivelul coloanei vertebrale și a articulațiilor.

Complementar cu administrarea acestui tratament, țineți cont și de alți factori care v-ar putea agrava starea. De exemplu, dacă aveți probleme cu greutatea excesivă, este bine să încercați să slăbiți. Fiecare kilogram în plus reprezintă o nouă povară pe articulațiile sau discurile intervertebrale. În timp, acestea se deteriorează și durerile devin severe.

Dacă sunteți femeie și agreați încălțările cu tocuri înalte, ar fi bine să vă gândiți și la coloana dumneavoastră, care s-ar putea deforma și durerea va crește în intensitate.

Nu trebuie să faceți eforturi considerabile, doar să fiți mai atenți la ceea ce vă afectează stare de sănătate și să luați măsuri din timp.

Mod de utilizare

Acest ceai este simplu de preparat și îl puteți consuma oriunde și în orice moment al zilei. Luați o linguriță de ceai și îl puneți într-o cană de aproximativ 200 ml. Turnați apă clocotită peste el, lăsând la infuzat 3 până la 5 minute.

Este important să nu lăsați prea mult plantele la infuzat pentru că își vor pierde eficiența. Strecurați și beți lichidul. Este indicat să beți două-trei căni pe zi.

Dacă vreți să vă bucurați de efectele benefice ale acestui produs, este bine să-l consumați în mod constant, timp de trei săptămâni.

Veți observa cum discurile intervertebrale își vor recăpăta elasticitatea, scutindu-vă de neplăceri și reducând considerabil durerea.

Efecte secundare

Unul dintre principalele avantaje ale acestui produs realizat exclusiv din ingrediente naturale este că acesta nu are efecte secundare, deci nu există contraindicații pentru consumul lui.

Administrarea sa nu va crea probleme, singurele situații în care trebuie să fiți precauți sunt cele legate de intoleranțele sau alergiile personale la vreunul dintre compușii din lista de ingrediente.

Este bine să respectați dozele recomandate pentru a avea rezultatele dorite. O cantitate mai mare de ceai decât cea indicată mai sus nu este recomandată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *