Sănătate, Viață sexuală

Titan Gel – cremă pentru potenţă şi mărire de penis

Dimensiunea penisului, pentru mulți oameni, poate deveni o adevărată problemă. Titan Gel este soluţia! Faptul că ai un penis mic nu înseamnă doar o problemă fizică, de asemenea este şi o problemă psihologică: te poate face să fii complexat în faţa femeii pe care o iubeşti şi să fii nesigur pe tine.

Acum ai soluţia pentru problema ta: Titan Gel! Este un produs care are componente 100% naturale care pot crește dimensiunea penisului și care dau mai multă vigoare în timpul actului sexual. Acesta este motivul pentru care a fost creat Titan Gel.

Ce este Titan Gel?

Tital Gel este un produs inovator, care poate fi aplicat zilnic pentru a prelungi erecția; permițând în același timp o creștere a penisului până la cinci centimetri în comparație cu măsurile noastre naturale.

Pe site-ul oficial al producătorului Titan Gel puteți citi, de asemenea, că asigură o satisfacție sexuală bună, iar durata medie a fiecărui raport sexual creşte semnificativ. Durata maximă a unui act sexual poate ajunge şi până la trei ore.

Titan Gel este o cremă concepută special pentru bărbaţi având componente exclusiv naturale. Este o cremă creată pentru a mări rapid şi în condiţii sigure penisul. Alternativa acestei creme este o intervenţie chirurgicală de montare a unei pompe în interiorul organului sexual masculin, ceea ce poate duce uneori la deteriorarea permanentă a organului. E mult mai uşor, mai la îndemână şi mai sigur să foloseşti gelul-cremă Titan Gel.

Beneficii ale Titan Gel

 • măreşte diametrul şi lungimea penisului după cel puţin două săptămâni de utilizare, crescând în acest fel calitatea vieţii sexuale
 • utilizatorului de Tital Gel îi cresc şansele de a oferi plăcere partenerei în timpul actului sexual
 • creşte perioada de timp în care poţi menţine o erecţie
 • ajută la vindecarea ejaculării precoce
 • Titan Gel este complet natural şi astfel nu are efecte secundare, nu provoacă dependenţă şi nici alergii

Toate aceste beneficii nu pot fi obţinute dintr-un singur component natural, iar Titan Gel are în compoziţie formula ideală: extraxte din mai multe componente naturale, efectul cumulat al acestora fiind creşterea în grosime şi lungime a penisului, precum şi o durată mai mare a actului sexual.

Ce conţine Titan Gel

Titan Gel are în componenţă ingrediente complet naturale. Aceste ingrediente includ:

 • guarana: afrodisiac, este un extras dintr-o plantă tropicală şi se utilizează ca stimulent, fiind folosită de sute de ani pentru combaterea oboselii, dar şi ca afrodisiac; stimulează sistemul nervos, iar testele clinice au demonstrat că se absoarbe lent în organism oferind un efect stimulativ eficient şi de lungă durată; are un efect puternic energizant; îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul penisului.
 • L-arginină: funcţia importantă a arginei este producerea oxidului nitric, un vasodilatator, o susbstanţă folosită de bodybuilderi şi culturişti pentru creşterea masei musculare
 • glicină: efect vasodilatator pronunţat, elimină tensiunea psihoemoţională
 • magneziu: element esenţial pentru normalizarea circulaţia sanguine în pelvisul mic

Datorită ingredientelor, Titan Gel oferă efectele scontate utilizatorului destul de repede. Majoritatea celor care l-au folosit, observă o mare diferență în dimensiunea organelor genitale în termen de două săptămâni.

Ingredientele Titan Gel sunt naturale. Nu există contraindicații specifice, dar, desigur, fiind un produs natural, eficacitatea produsului depinde de modul în care organismul absoarbe ingredientele active ale componentului. 

Cum acţionează Titan Gel

Titan Gel este un produs fabricat din cele mai bune ingrediente atent alese și cu cea mai înaltă calitate farmaceutică.

Titan Gel a fost prezentat în mai multe reviste pentru bărbați, ceea ce sporește credibilitatea produsului și arată că funcționează excelent, lucru ce reiese din mărturiile și comentariile de la mai multe persoane de pe Internet.

E indicat să foloseşti Titan Gel zilnic, dar mai ales înainte cu 30 de minute de actul sexual. Aplicarea gelului se face uşor: masaj al zonei pentru a fi sigur că gelul intră în piele şi poate stimula fluxul sanguin în zona genitală. În acest fel, susțin producătorii Titan Gel, durata actului sexual poate creşte chiar şi până la trei ore.

Titan Gel asigură mărirea ţesuturilor în care ajunge gelul aplicat, schimbându-se astfel dimensiunea penisului, grosime şi lungime. Totul fără nicio durere, aşa cum s-ar întâmpla în cazul unei intervenţii chirurgicale, după folosirea Titan Gel penisul fiind cu siguranţă mai lung şi mai gros.

Este recomandat să aplicaţi gelul după un duş, fiind mai uşor absorbit de pielea curată. Nu purta haine până se absoarbe gelul. Acest lucru ar trebui să îţi ia doar câteva minute.

Cât de sigur e Titan Gel

Gelul este obținut din ingrediente naturale și formula sa nu conține nici un produs chimic care poate provoca alergii sau care să ducă la deteriorarea penisului.

De asemenea, trebuie subliniat că Titan Gel nu conţine steroizi, ci numai extracte de plante naturale.

Gelul este pe bază de apă, deci este uşor de absorbit de ţesutul penisului. Particulele active penetrează pielea și duc la creșterea naturală a dimensiunilor penisului, stimulând circulația sângelui și determinând creșterea țesutului. În plus, gelul conține componente esențiale care sporesc libidoul.

Titan Gel a fost conceput special pentru bărbați și ar trebui să fie utilizat numai de către persoanele de peste 18 ani. Dacă nu eşti încă sigur că acest produs este benefic pentru tine, contactează medicul tău curant pentru mai multe informații.

Titan Gel a fost folosit de atât de persoane tinere, cât şi de cele mai în vârstă şi toţi s-au declarat mulţumiţi de rezultate. Sunt şi vedete ale filmelor porno care au apelat la acest gel şi au avut cuvinte de laudă pentru produs.

Mărimea penisului reprezintă un subiect de discuţie între bărbaţi şi nu trebuie să îţi fie ruşine să apelezi la produse care să te ajute. Astfel vei avea cu ce să te lauzi în faţa prietenilor, dar mai ales o vei face fericită pe iubita ta. Deşi există o vorbă, care spune că nu mărimea contează, în realitate puţini bărbaţi ar respinge o variantă simplă şi sigură de mărire a penisului, fără intervenţie chirurgicală.

Procedurile medicale localizate în zona penisului sunt dureroase şi există şi un risc suplimentar care poate cauza erecţiei. Folosirea unei pompe pentru mărirea penisului poate provoca întinderea dureroasă a pielii şi deformarea penisului.

Apariţia pe piaţă a Titan Gel a însemnat rezolvarea acestor probleme, fiind răspunsul perfect pentrucei care vor să aibă un penis mai mare. Acest lucru a făcut ca Titan Gel să fie un produs căutat de foarte mulţi și continuă să fie printre cele mai vândute produse din categoria sa.

3 thoughts on “Titan Gel – cremă pentru potenţă şi mărire de penis

 1. Alexandru spune:

  ????????????

 2. Ilie Marcel spune:

  Vreau să cumpăr acest produs cum trebuie să procedez

  1. BioVitamina.ro spune:

   Click pe orice imagine din articol, apoi completati cu numele si nr dvs de telefon si veti fi contactat de distribuitorul produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *