Fumusețe, Îngrijire Păr

Miracle Oil revitalizează părul și îi conferă strălucire

miracle-oil-mega-hair-in-farmacii-catena-instructiuni

Miracle Oil este un tratament bogat în vitamine, care întărește rădăcina firului de păr, prevenind căderea acestuia, și stimulează regenerarea podoabei capilare. Spray-ul acționează și asupra structurii firului de păr, astfel că, în scurt timp, va deveni ferm și strălucitor.

Produsul este creat din compuși naturali, care vă tratează pielea scalpului și acționează delicat asupra firelor de păr, fără să genereze efecte nedorite.

miracle-oil-mega-hair-pareri-pret

Ce este Miracle Oil

Stres, alimentație nepotrivită, modificări hormonale, tratamente fizice și termice neadecvate, tratamente medicamentoase, produse care agresează scalpul și firul de păr. Toate acestea lasă urme adânci asupra sănătății părului nostru: firele se despică, își pierd rezistența, strălucirea și frumusețea, pielea capului devine iritată, ne mănâncă sau apare mătreața.

Aspectul deteriorat al podoabei noastre capilare ne influențează, vrând-nevrând, starea generală: suntem nemulțumiți, iritați, stânjeniți, ne pierdem  încrederea în noi. Înainte de a trece la măsuri drastice, cum ar fi tăierea părului cât mai scurt, care nu rezolvă problema, doar mai atenuează aspectul, ar trebui să încercăm să-i redăm vitalitatea.

Miracle Oil vine să refacă structura firului și a foliculului de păr, să prevină pierderea părului și să redea rezistența și frumusețea părului dumneavoastră.

Este un produs alcătuit numai din ingrediente naturale organice care nu produc efecte negative asupra dumneavoastră și vă ajută să stimulați creșterea părului, reducând semnificativ căderea acestuia. Totodată, va da volum părului, pentru ca acesta să arate bine și îngrijit.

Spray-ul hrănește părul în profunzime, de la rădăcină, și pe toată lungimea. Producătorul susține că, în două-trei săptămâni de tratament, rezultatele vor fi vizibile. Părul va crește mai repede, va avea volum, scalpul va fi refăcut, iar firul va fi sănătos și ferm. miracle-oil-mega-hair-tratament-cadere-par

Ce conţine Miracle Oil

Miracle Oil conține opt ingrediente principale, care acționează pentru a vă reda fermitatea și frumusețea părului. Acestea sunt absorbite în păr și îi redau sănătatea și volumul.

 • Uleiul de Ylang Ylang este folosit cu succes de vreme îndelungată, pentru a trata diverse afecțiuni, de la probleme cardiovasculare până la oboseală cronică. Acesta este capabil să mărească simțitor capacitatea organismului de regenerare a părului.
 • Uleiul de lămâie acționează împotriva mătreții și îi dă părului un aspect strălucitor.
 • Uleiul de piper stimulează creșterea părului și previne pierderea acestuia. Este foarte eficient și în cazul bărbaților care vor să prevină chelirea. În esență, acesta stimulează fluxul sanguin, asigurând sănătatea pielii scalpului.
 • Uleiul de jojoba impulsionează creșterea părului, îl protejează și îi conferă fermitate.
 • Uleiul de avocado are proprietăți puternice de hidratare, care pot asigura sănătatea părului. Întărește structura părului și repară foliculii blocați.
 • Uleiul de sâmburi de struguri dă consistență firului de păr și îl hrănește de la rădăcină.
 • Uleiul de ricin previne căderea părului, îl fortifică și îl protejează în timpul expunerii la diverși factori termici (în procesul de uscare, folosirea instrumentelor fierbinți pentru coafare, de razele puternice ale soarelui, în timpul verii).
 • Vitamina E stimulează creșterea părului, protejează și repară pielea scalpului, hrănește rădăcina firului de păr. 

miracle-oil-mega-hair-famacia-tei-pret-mod-folosire

Cum acţionează Miracle Oil

Miracle Oil este în esență un tratament, ce conține vitamine și alte elemente naturale, destinat să asigure stoparea căderii părului, repararea celui deteriorat și hrănirea acestuia, în numai două săptămâni.

Preparat dintr-un complex de ingrediente naturale, produsul vă ajută să redați sănătatea părului dumneavoastră, deteriorat din cauza vârstei, a soarelui, a tratamentelor la care este supus și a poluării din mediul înconjurător.

Potrivit producătorului, spray-ul are următoarele avantaje:

 • Stimulează creșterea părului.
 • Determină o creștere a volumului, pentru un aspect mai plăcut.
 • Previne căderea părului.
 • Hrănește și hidratează părul.

Este cunoscut faptul că după 35 de ani, mulți bărbați se confruntă subțierea firului de păr și căderea acestuia. Totodată, majoritatea femeilor suferă din cauza căderii părului, dar, mai ales, din cauza aspectului deteriorat al acestuia.

Procesul de stopare a căderii părului poate fi dificil. Tratamentele farmaceutice pot fi costisitoare și prezintă un risc de efecte secundare, cum ar fi problemele gastrice sau creșterea părului în zone nedorite.

Miracle Oil este un tratament pe care îl puteți aplica acasă, simplu și eficient. Fiind din compuși naturali, nu aveți motive de îngrijorare cu privire la efectele secundare periculoase.

Puteți acționa complementar, pentru a vă asigura că părul dumneavoastră va arăta bine și după finalizarea tratamentului, alegând o alimentație sănătoasă, încercând să vă feriți de stres și asigurându-vă un program de odihnă adecvat. Dacă nu puteți combate poluarea și alți factori externi care vă afectează sănătatea și, implicit, aspectul părului, puteți lucra mai atent la aceste aspecte care țin de dumneavoastră.

miracle-oil-mega-hair-tratament-par-cadere-plante-naturale

Mod de utilizare

Pentru a obține rezultate vizibile în cel mai scurt timp, aveți nevoie de o oră pe zi pentru părul dumneavoastră, pe durata aplicării tratamentului, respectiv două săptămâni.

Astfel, pulverizați spray-ul pe pielea scalpului și masați ușor. În acest fel, ajutați compușii naturali să pătrundă la rădăcina firului de păr. Strângeți părul sub o cască obișnuită de plastic și înfășurați, pe deasupra, un prosop.

Lăsați ingredientele să acționeze timp de o oră, apoi, spălați părul.

Veți preveni despicarea firelor de păr sau ruperea acestora, dacă nu veți stoarce părul și nu îl veți freca cu prosopul pentru a se usca. Este indicat să tamponați ușor pentru a absorbi apa.

Nu uscați părul la temperaturi înalte și folosiți cu precauție și mai rar placa sau ondulatorul de păr.

Peria sau pieptănul nu trebuie să fie agresive cu părul dumneavoastră, prin urmare, este important să le alegeți cu grijă și să pieptănați părul cu delicatețe.

Efecte secundare

Deși este un tratament, acesta acționează local și este creat din elemente naturale. În acest fel, efectele nocive sunt, practic, înlăturate.

Dacă sunt respectate indicațiile menționate, efectele benefice nu se vor lăsa mult așteptate. Două săptămâni sunt suficiente pentru a vă recăpăta aspectul sănătos și frumos al părului. Asta nu înseamnă că nu puteți să vă întoarceți la Miracle Oil atunci când veți dori să revitalizați aspectul părului dumneavoastră.

Persoanele care manifestă diverse alergii trebuie să verifice lista cu elementele componente pentru a evita să fie alergice la unul dintre ele. Dacă nu sunteți siguri, pulverizați o cantitate mică de spray pe o zonă restrânsă de piele și verificați după câteva minute să vedeți dacă a apărut vreo iritație sau roșeață.

2 thoughts on “Miracle Oil revitalizează părul și îi conferă strălucire

 1. Daniel spune:

  Bună ziua este bun și pentru cei care au început de chelie și pentru paru care numai crește ?

  1. BioVitamina.ro spune:

   Este eficient, da, pentru ca stimuleaza circulatia sanguina in acea zona a scalpului, oferind o noua sansa firelor de par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *