Fumusețe, Îngrijire Corp

Rhino-correct remodelează nasul fără rinoplastie

rhino-correct-farmacia-catena-rinoplastie-efecte-pret

Rhino-correct este o atelă de plastic, care permite corectarea formei nasului, prin utilizarea constantă, timp de câteva minute pe zi. Acesta reprezintă o alternativă simplă la rinoplastie.

În aproximativ o lună de zile, veți vedea primele efecte ale utilizării acestei atele corectoare. Nasul va deveni mai suplu și mai drept, dispozitivul având ca efect atenuarea semnelor îmbătrânirii.

rhino-correct-farmacia-tei-nas-stramb-defect-mod-folosire

Ce este Rhino-correct

Nasul și urechile devin mai mari cu fiecare an, neoprindu-se din creștere pe parcursul întregii vieți. Afectate de gravitație, deteriorându-se funcțiile care sunt responsabile cu tonusul acestora, cele două organe de simț își măresc dimensiunile, își pierd suplețea și ajung să ne afecteze aspectul feței, dar și percepția asupra propriului corp, determinând scăderea încrederii în sine și a bunei dispoziții.

Atela Rhino-correct vine să corecteze urmele lăsate de vreme asupra nasului nostru. Corectorul nazal ajută la schimbarea formei nasului fără a fi necesară intervenția chirurgicală.

Acesta este un fel de clips, realizat din ortoelium, care se prinde pe nas și ajută ridicarea și remodelarea formei nasului, fără o intervenție chirurgicală, economisind bani și evitând durerea și disconfortul creat de o intervenție chirurgicală și de recuperarea post-operatorie.

Nasul este punctul central al feței și este, poate, primul care se face observat. O lățire a acestuia, lăsarea vârfului sau deformarea lui afectează simetria feței, aspectul general și determină o stare de nemulțumire legată de imaginea pe care o priviți reflectată în oglindă și care s-a transformat de-a lungul timpului.

Dacă simțiți nevoia să corectați aceste neajunsuri, dar nu sunteți dispuși să apelați la bisturiu din diferite considerente, puteți încerca această alternativă neinvazivă. Nu vă va afecta starea de sănătate, nu vă doare, nu trebuie să o purtați tot timpul și ați putea vedea o îmbunătățire a aspectului nasului dumneavoastră, în numai câteva luni. rhino-correct-indreptare-nas-proteza-silicon-chirurgie-estetica

Ce conţine Rhino-correct

Rhino-correct este un dispozitiv realizat dintr-un material moale, numit ortoelium, completat cu pernițe de silicon ce se pot adapta în funcție de lățimea nasului.

Aceste materiale sunt blânde cu pielea, reușind să fixeze nasul fără să lezeze în vreun fel țesutul.

Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să țineți atela pe nas, timp de cel puțin 15 minute pe zi. O puteți face lejer acasă, în timp ce faceți treburi prin gospodărie, când citiți, priviți la televizor sau vă jucați cu copiii.

Poate că va dura puțin timp până când vă veți obișnui cu dispozitivul, dar, după câteva utilizări, veți uita că îl aveți fixat pe nas.

Purtătorii de ochelari ar putea accepta cu mai multă ușurință prezența dispozitivului pe nas, fiind deja obișnuiți cu presiunea exercitată de aceștia.

Cu o utilizare regulată a acestui corector nazal, puteți atinge rezultatele dorite în două până la patru luni, în funcție gradul de corecție necesar fiecărui caz în parte și de faza de deformare în care se află nasul dumneavoastră.

Nimeni nu este perfect, cu toții ne dorim să schimbăm unele aspecte legate de înfățișarea noastră, dar fie nu găsim resursele, fie ne lipsește motivația ori curajul, fie ne lăsăm pradă deznădejdii.

Dacă nasul este motivul nemulțumirii dumneavoastră, puteți încerca acest dispozitiv. Are o greutate de doar 15 grame și nu vă va crea un disconfort care să vă dea înapoi de la purtarea acestuia. O îmbunătățire cât de mică a aspectului feței vă va face să vă simțiți mai bine, mai încrezător, mai tânăr și mai dinamic. rhino-correct-instructiuni-pret-indreptare-nas-efecte

Cum acţionează Rhino-correct

Rhino-correct, în ciuda simplității formei sale, este un produs care merită încercat. Producătorul susține că acesta are următoarele beneficii:

  • Ajută la corectarea formei nasului fără bisturiu
 • Ridică vârful nasului, afectat de procesul de îmbătrânire
 • Odată ridicat vârful nasului, acesta va părea mai mic
 • Dacă nasul este lat, atela aplatizează nările, reușind să-l ajusteze
 • Dacă dintr-un motiv oarecare aveți deformat nasul, existând o asimetrie mică între laturi, dispozitivul ajută și la corectarea acestei probleme.

Grație designului său ergonomic, inelele de presiune Rhino-correct pot fi adaptate pentru a se plia pe fiecare tip de nas în parte.

Rezultatele sunt vizibile la câteva luni de la începerea utilizării, dacă sunteți consecvent și folosiți atela cu regularitate.

Aceasta se adaptează oricărui tip de nas fie că este acvilin sau lat, fie mic sau mare. Puteți corecta imperfecțiunile fără durere, fără disconfortul și urmările unei operații, care presupune și anestezie, fără să cheltuiți sume mari de bani.

rhino-correct-nas-strambat-nas-incovoiat-indreptare-rinoplastieMod de utilizare

Dispozitivul Rhino-correct din ortoelium și silicon este una dintre soluțiile simple și comode de a obține o formă mai plăcută a nasului. Acesta trebuie să fie fixat pe nas, cel puțin 15 minute pe zi.

Îl puteți utiliza și noaptea, timp de două ore, câte două până la patru zile pe săptămână. La primele utilizări, este posibil să vi se pară inconfortabil. Pe parcurs, obișnuindu-vă cu prezența acestuia și observând și beneficiile, îl veți suporta mult mai ușor.

Dacă vă gândiți la pansamentul mare aplicat pe nas după o operație, la faptul că nu puteți respira o vreme pe nas, la perioada de recuperare deloc de neglijat, veți vedea că un astfel de dispozitiv este o alternativă incomparabil mai ușor de acceptat și utilizat.

În doar o lună veți vedea rezultate, dar continuați să-l purtați o perioadă mai lungă de timp, pentru un nas mai frumos și cu un tonus mai ridicat la nivelul cartilajului.

Efecte secundare

Atela modelatoare pentru nas nu are contraindicații. Materialele folosite pentru crearea acestuia sunt delicate cu pielea nasului, astfel că nu aveți motive de îngrijorare.

Utilizarea acesteia nu va afecta în mod negativ nasul și nici nu influențează alte organe.

Este important să mențineți dispozitivul curat. De asemenea, pielea trebuie să fie curățată înainte de utilizarea acestuia, astfel, pielea se va păstra sănătoasă, fără să apară iritații locale.

Fixați dispozitivul cu grijă, nu acționați asupra lui cu obiecte dure, pentru a nu-l deteriora!

Folosit conform instrucțiunilor și în funcție de gradul în care doriți să modificați forma nasului, rezultatele se vor face simțite și observate într-un timp mai lung sau mai scurt.

Nu vă așteptați la efecte miraculoase peste noapte și nici după doar câteva zile de utilizare.

2 thoughts on “Rhino-correct remodelează nasul fără rinoplastie

 1. Georgiana Constantin spune:

  A folosit cineva ?

 2. dana mihaescu spune:

  colega mea de la birou a folost si spunea ca e multumita. se tot gandea sa isi faca operatie, dar riscurile o speriau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *