Nutriție

Suc de grapefruit şi pepene roşu – pentru slăbit

Biovitamina vă propune un suc de grapefruit şi pepene roşu, recomandat pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus.

Pentru această băutură ai nevoie de o cană de suc de grapefruit şi o cană de pepene roșu mărunțit și curățat de coajă și de semințe. Acestea se pun în blender şi se amestecă bine. Se bea un pahar dimineața, pe stomacul gol. Acest suc îți va potoli setea, este sățios, depurativ și te va face să mănânci mai puțin. Pentru rezultate spectaculoase în pierderea de kilograme utilizaţi şi Eco Slim.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale grapefruitului este că ajută la îmbunătăţirea sistemului imunitar. Este un fruct bogat în vitamina C, conţine şi antioxidanţi cu licopen şi beta-caroten. Consumul de grapefruit previne apariţia pietrelor la rinichi, curăţă ficatul, reduce colesterolul.

Pe de altă parte, pepenele roşu este bogat în vitaminele A, C, E, D, B6, B12 şi numeroase minerale precum fierul, calciul, magneziul, manganul, potasiul, fosforul, zincul, seleniul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *