Fumusețe, Îngrijire Ten

Le Reel – serul care luptă împotriva ridurilor

le-reel-ser-melc-farmacia-catena

Le Reel este un ser anti-îmbătrânire 100% natural, care se bazează pe beneficiile extractului de melc asupra structurii pielii. Acest  produs combate semnele de îmbătrânire, cum ar fi ridurile, petele și liniile de expresie, într-un mod delicat cu pielea dumneavoastră. Totodată, protejează țesutul de acțiunea razelor UV. Pielea va fi hidratată, iar efectele vor fi vizibile în numai câteva săptămâni de utilizare.

le-reel-instructiuni-folosire-pret

Ce este Le Reel

Îmbătrânirea este un proces firesc, inevitabil, dar care creează frustrări, mai ales în cazul reprezentantelor sexului frumos. Serul Le Reel vine să repare efectele trecerii timpului, ale poluării, variațiilor de temperatură sau stresului. Acesta hidratează tenul, repară imperfecțiunile, netezește pielea și îi redă aspectul tânăr și sănătos.

Pentru a reuși să producă o transformare vizibilă în bine, s-a apelat la unul dintre ingredientele introduse relativ recent în cosmetică, dar cu rezultate foarte bune, respectiv extractul de melc.

Un aspect tineresc aduce un tonus superior, mai mult dinamism, poftă de viață, crește încrederea în sine și conferă o stare de confort.

Timpul sau lipsa banilor reprezintă, de cele mai multe ori, obstacole care ne împiedică să apelăm la un specialist pentru a obține transformarea pe care ne-o dorim. De aceea, un tratament care acționează asupra tenului nostru și care nu necesită prezența cosmeticianului, fiind la îndemâna noastră, este de preferat.

Dacă acel tratament este și ușor de aplicat, atunci, alegerea devine și mai simplă. Ne putem răsfăța singure, acasă, fără să așteptăm minute bune pe holurile unui cabinet de cosmetică, fără să ne supunem unor tratamente care ne creează durere sau disconfort, fără să petrecem timp prețios în trafic pentru a ajunge la specialist și fără a plăti, periodic, sume importante de bani pentru a șterge de pe fața noastră urmele îmbătrânirii.

În plus, faptul că este un produs natural ne dă siguranța că nu vom produce daune pielii noastre prin aplicarea sa.

le-reel-cearcane-ten-tratament-fata

Ce conţine Le Reel

Serul anti-îmbătrânire Le Reel conține ingrediente luate din natură și transformate de specialiști, puse în cantitățile potrivite pentru a oferi pielii dumneavoastră un aspect sănătos și tânăr.

Principalul ingredient este extractul de melc. Aceasta este una dintre substanțele cele mai benefice pentru piele, întrucât o hidratează în profunzime, iar ridurile sunt considerabil atenuate. Totodată, elimină petele și reduce imperfecțiunile la nivelul pielii, pentru a vă reda aspectul ferm și luminos al tenului.

  • Colagenul și elastina contribuie la creșterea elasticității pielii, dar îi conferă și fermitate, care se pierde odată cu trecerea anilor.
  • Alatoina este produsă de numeroase organisme, de la microorganisme, la plente și animale. Aceasta are rolul de a îndepărta pielea moartă, permițând curățarea pielii și stimulează formarea de noi celule care să le ia locul celor deteriorate sau îmbătrânite. Are efect cicatrizant și calmant, fiind folosită pe scară largă atât în dermatologie, cât și în cosmetică.
  • Vitamina A ajută la refacerea țesutului și menține pielea moale, fină și sănătoasă.
  • Vitaminele C și E protejează și repară pielea afectată de acțiunea razelor soarelui, care usucă tenul și îi reduce elasticitatea.
  • Acidul glicolic oferă o puternică protecție solară.

Avantajul acestei formule naturale este că nu are contraindicații, fiind sigură pentru pielea dumneavoastră, susține producătorul. le-reel-mod-utilizare-farmacia-tei-pret

Cum acţionează Le Reel

Sunt nenumărați factori care ne afectează pielea și o fac să devină ternă, uscată, apar ridurile, cutele, petele.

Indiferent de faptul că a fost expusă la soare fără a fi protejată, că este afectată de poluare, că nu ne hidratăm suficient, că nu avem un program de odihnă corespunzător sau suferim de diverse boli care lasă urme pe tenul nostru sau am ajuns la o vârstă la care pielea suferă transformări firești, putem lua măsuri pentru a stopa aceste consecințe și chiar să dăm timpul înapoi, reparând o parte din problemele apărute.

Ridurile apar ca urmare a unei deshidratări a pielii. Aceasta, fiind uscată, își pierde elasticitatea și fermitatea și se cutează. Serul Le Reel se folosește de calitățile extractului de melc pentru a hidrata și trata pielea.

De asemenea, odată cu înaintarea în vârstă, capacitatea organismului nostru de a produce colagen natural scade și devine mai lentă. Acest produs vine să corecteze această deficiență.

Apoi, toate celelalte vitamine folosite sunt recunoscute pentru efectele lor benefice asupra pielii. Acestea sunt absorbite în straturile profunde ale pielii pentru a o ajuta să se recupereze din profunzime.

Totodată, serul neutralizează efectul razelor UV și al radicalilor liberi. Este foarte important să folosim protecție solară indiferent de anotimp, chiar dacă este soare sau înnorat.

Hidratarea este, de asemenea, foarte necesară atât pentru aspectul pielii, dar și pentru sănătatea generală a organismului.

Pentru efecte vizibile și de durată, aveți grijă să vă odihniți bine și evitați fumatul și consumul de alcool, care au efecte negative asupra sănătății întregului organism și, implicit, al pielii.

 le-reel-ser-melc-crema-fata-tratament

Mod de utilizare

Serul Le Reel se aplică ușor, pe pielea uscată, dimineața și seara. Înainte însă de a folosi tratamentul, trebuie curățată fața.

Puneți serul în zonele în care aveți riduri sau pete pe piele și masați încet, cu mișcări circulare, până când produsul este absorbit de piele.

Este indicat să-l utilizați dimineața, pentru ca acesta să vă protejeze tenul pe parcursul întregii zile, dar și seara, înaninte de culcare, dându-i, astfel, răgaz să acționeze pe parcursul nopții, fără a mai exista factorii poluanți de care nu putem scăpa ziua.

Urmați tratamentul timp de o lună de zile. Dacă doriți o acțiune de durată, puteți folosi formula mai mult timp.

Rezultatele depind de fiecare ten în parte, de cât de mult a fost afectat până atunci și de consecvența cu care folosiți serul.

Efecte secundare

Chiar dacă aveți rezerve în privința eficienței acestui produs, de un lucru puteți fi siguri: nu vă va face rău. Fiind un ser din ingrediente naturale, este bine tolerat de piele. Astfel că poate fi încercat cu încredere.

Dacă totuși nu sunteți convinși, folosiți o cantitate redusă pe o porțiune mică de piele și așteptați câteva minute să vedeți dacă pielea se înroșește sau irită.

Cei care se știu alergici este bine să analizeze lista de ingrediente, pentru a exclude orice posibilitate de reacție alergică la vreun compus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *