Sănătate, Terapeutice

Snorest – pentru un somn liniștit, fără sforăit

Snorest este un dispozitiv care, aplicat pe nas, vă ajută să scăpați de sforăit, favorizând respirația normală. Acesta este ușor de utilizat, nu produce leziuni și vă asigură un somn odihnitor, dar și liniștea în cuplu.

În plus, veți scăpa de apnee, care v-ar putea pricinui probleme importante de sănătate. Un somn bun vă ajută să vă desfășurați activitățile zilnice într-un mod eficient, reușind să dați randament la locul de muncă.     

Snorest

Ce este Snorest?

Orice om mai sforăie câteodată, astfel că, în multe cazuri, nu este niciun motiv de îngrijorare. Însă dacă sforăiți în mod regulat noaptea, calitatea somnului scade, iar acest lucru conduce la o stare de oboseală în timpul zilei, la iritabilitate și crește riscul apariției unor probleme de sănătate.

Zgomotele scoase de dumneavoastră în timpul somnului nu-i permit nici partenerului să se odihnească, astfel că, în timp, ați putea avea probleme serioase în cuplu.

Dacă nu agreați ideea dormitului în camere diferite și vă gândiți și la starea dumneavoastră de sănătate, puteți apela la Snorest, un remediu pentru sforăit.

Chiar dacă nu ați avut probleme cu sforăitul, odată cu trecerea anilor și înaintarea în vârstă, crește riscul de apariție a acestuia, iar în unele cazuri apare și apneea, adică întreruperea temporară a respirației.

Sforăitul poate fi cauzat de probleme în zona nasului și gâtului. Persoanele cu probleme cardiace sau cele supraponderale sunt mai expuse acestei tulburări a somnului. Cum corpul are nevoie de odihnă, dar și de o bună oxigenare, atunci când ne confruntăm cu sforăitul sau apneea putem afecta sistemul cardiovascular.

Astfel, să nu vă mire dacă prezentați dureri de cap în timpul zilei sau scade puterea de concentrare. Bărbații sunt mai expuși acestei tulburări de somn decât femeile.

Ce conține Snorest?

Snorest este o variantă la îndemână de a remedia dificultățile de respirație și sforăitul în timpul somnului. Acesta acționează asupra unor puncte din zona nasului care favorizează respirația, ferindu-vă de probleme mai grave.

Este un dispozitiv de  dimensiuni reduse, din silicon. Are forma unei cleme și conține și un filtru care are rolul de a filtra aerul pe care îl inhalați. Poate fi eficient și în caz de răceală, întrucât vă ajută să respirați chiar și când aveți nasul înfundat.

Este important să rezolvați problema sforăitului, în primul rând, pentru sănătatea dumneavoastră și, nu în ultimul rând, pentru liniștea partenerului, care v-ar putea reproșa starea de oboseală pe care o resimte din cauza zgomotului produs de dumneavoastră în timpul somnului sau s-ar putea îndepărta, căutând liniștea într-o altă cameră.

Nu este suficient însă să puneți această clemă pe nas pentru a fi sănătos. Veți rezolva problema respirației în timpul nopții, dar trebuie să vă gândiți să înlăturați cauza.

Astfel, dacă sunteți supraponderal ar trebui să consultați un specialist care să vă stabilească pașii de urmat pentru a pierde în greutate. Kilogramele în plus pot fi o cauză pentru apariția sforăitului și a apneei. Așadar, încercați să înlăturați cauza pentru a obține efectul dorit.

Dacă nu aveți o greutate corporală care să depășească limitele normalității și, totuși, sforăiți în mod constant când dormiți, este bine să faceți un control cardiologic pentru a elimina varianta unor probleme cardiace.

Snorest

Cum acționează Snorest?

Dispozitivul Snorest acționează asupra unor zone care facilitează circulația aerului pe nas. Practic, este vorba de o clemă, care are o punte flexibilă ce se prinde pe nas și exercită presiune asupra anumitor puncte ce favorizează respirația. Această presiune nu este însă una care să vă deranjeze sau să vă creeze probleme.

Avantajele acestui produs sunt:

  • Respirație liberă
  • Somn liniștit
  • O stare de bine ziua, ca urmare a unui somn odihnitor
  • Nu aveți nevoie de intervenții dureroase sau costisitoare
  • Redați liniștea partenerului de viață
  • Evitați durerile de cap, scăpați de apnee, preveniți probleme cardiace severe
  • Veți scăpa de starea de oboseală, iritabilitate, epuizare, ca efect al unui somn agitat.

Pare greu de crezut cât de mult poate afecta un simplu sforăit viața

unei persoane, dar realitatea arată că nu trebuie neglijată această tulburare de somn. Odihna este foarte importantă pentru o bună funcționare a organismului. În lipsa ei, se produc dezechilibre care ne-ar putea costa scump, pe termen lung.

Mod de utilizare

Clema Snorest se prinde simplu pe nas, înainte de culcare. Chiar dacă, la început, prezența ei vi se va părea ciudată, dispozitivul nu vă creează durere, astfel că dacă o veți purta vă veți obișnui repede cu ea.

În plus, beneficiile sunt vizibile încă de la prima folosire, astfel că pentru liniștea persoanelor apropiate, dar și pentru starea de bine și sănătatea dumneavoastră este bine să treceți peste senzația de început și să perseverați în a-l purta.

Dispozitivul se poate curăța ușor, cu apă și săpun și vă încurajăm să o faceți periodic pentru a evita depunerea unor microorganisme pe clemă, pe care să le aduceți în mod constant pe pielea nasului. Veți evita apariția iritației locale, dacă respectați regulile de igienă.

De asemenea, spălați fața seara, înainte de a fixa clema, pentru a îndepărta impuritățile adunate pe tot parcursul zilei. De altfel, acestea sunt reguli generale de igienă, nu trebuie să faceți nimic special pentru a putea purta  acest dispozitiv.

Snorest

Efecte secundare

Dispozitivul Snorest nu are efecte secundare, mai ales că nu administrați un tratament care să vă afecteze funcționarea unor organe. Dacă nu aveți vreo problemă legată de alergii la silicon, nu aveți motive să vă temeți.

Clema se fixează pe nas și vă ajută să respirați mai bine. Nu obstrucționează funcționarea nasului.

Este important însă să luați și alte măsuri, complementare, pentru a vă asigura că sforăitul nu este un simptom al unei afecțiuni grave, care v-ar putea primejdui sănătatea și, în ultimă instanță, viața, așa cum este cazul bolilor cardiovasculare.

Trebuie să știți că acest produs favorizează o mai bună respirație în timpul somnului, dar nu vă vindecă de problemele de inimă ce ar putea contribui la apariția sforăitului. Pentru asta, trebuie să consultați un specialist. Același lucru se întâmplă și cu apneea cauzată de greutatea corporală foarte mare. Trebuie să slăbiți pentru a nu avea probleme mai grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *