Blog

Activator Nadă Dynamite, pentru a prinde cât mai mult peşte

activator-nada-dynamite-captura-pescar-momeala-spray

Pasionații de pescuit au, acum, șansa unei capturi impresionante cu Activator Nadă Dynamite. Peștii vor fi atrași de la distanță și vor avea un apetit crescut, chiar dacă au mâncat. Pulverizând spray-ul pe orice momeală, veți atrage peștii, indiferent de anotimp sau de apa în care alegeți să pescuiți. Nu vor întârzia să apară și exemplarele mari.

activator-nada-dynamite-instructiuni-eficient-magazin-pescuit

Ce este Activator Nadă Dynamite

Activator Nadă Dynamite este un spray eficient și sigur pentru sănătate, un produs ecologic, folosit pentru atragerea peștilor de la distanțe mari, chiar de ordinul kilometrilor, susține producătorul.

Pescuitul reprezintă, pentru mulți dintre pasionații acestui sport, cel mai relaxant mod de a petrece timpul. Departe de agitația cotidiană, refugiat în liniștea naturii, îți poți limpezi gândurile, te poți detașa de probleme, să scapi de stres și să îți încarci bateriile.

Starea de relaxare îți poate fi însă perturbată, dacă stai ore în șir pe malul apei, fără să prinzi ceva. Pare că ești urmărit de ghinion, iar o zi ce se anunța lipsită de stres, devine tensionată.

Există, acum, o soluție simplă de a îmbina utilul cu plăcutul, de a te relaxa, dar și de a avea satisfacția că ai prins pește. Dincolo de orgoliul personal, vă veți simți și mai bine când familia se va bucura de bogata captură.

Spray-ul Activator Nadă Dynamite este eficient în mări, râuri, lacuri, bălți, mlaștini, golfuri, etc. Acesta poate fi folosit indiferent de anotimp: iarna, primăvara, vara sau toamna.

Peștii se vor aduna în zona în care îi ademeniți, dar aveți nevoie și de puțină iscusință pentru a reuși să-i scoateți din apă și să-i aduceți la mal. Acest lucru depinde de talentul și, mai ales, de experiența fiecărui pescar. Aveți însă un atu important în fața celorlalți pescari, care folosesc o momeală obișnuită.

activator-nada-dynamite-pescar-momeala-undita

Ce conţine Activator Nadă Dynamite

Spray-ul se bazează pe acțiunea feromonilor, acestora adăugându-li-se ingrediente care dau un gust plăcut și un miros atrăgător.

Feromonii sunt niște molecule care acționează ca niște hormoni, dar în exterior. Aceștia lansează semnale extrem de importante în ceea ce privește reproducerea, dar și găsirea hranei. Ei sunt responsabili cu comunicarea în rândul diferitelor specii de animale, dar funcționează și în lumea vegetală, plantele atrăgând, în acest fel, insectele pentru a se face polenizarea.

Folosindu-se, astfel, de instinctele și simțurile peștilor, activatorul de nadă va aduce prada la îndemâna dumneavoastră. Trebuie doar să pulverizați pe momeala obișnuită și, apoi, să aruncați nada în apă. După aceea, nu mai aveți nevoie decât de puțină îndemânare să puteți scoate peștele din apă și să-l aduceți la mal.

Satisfacția pe care o veți resimți, în urma partidei de pescuit, vă va face să vă doriți să repetați experiența, să vă puteți pune în pielea unui pescar profesionist, trecând de etapa de amator.

activator-nada-dynamite-peste-momeala-spray

Cum acţionează Activator Nadă Dynamite

Fiecare pasionat al acestui sport știe că pescuitul nu este atât de ușor, pe cât pare. Îți trebuie ceva iscusință, momeală diversificată în funcție de specia pe care o țintești, fire și ace diferite, un anume tip de undiță și multă răbdare. Chiar și fiind dotat cu toate acestea, este posibil ca norocul să nu vă însoțească de fiecare dată.

Activatorul de momeală Dynamite face peștele să se “predea”, fără ca dumneavoastră să fiți nevoit să faceți prea mari eforturi. Este puțin probabil ca toți pescarii de succes să aibă doar un mare noroc, așa că poate este vorba despre o momeală specială.

Datorită unei compoziții bazate pe feromoni, peștele vine rapid, ghidându-se după miros. Senzația de foame apare instantaneu, chiar dacă peștele a mâncat.

Pulverizând spray-ul Activator Nadă Dynamite pe momeala obișnuită și aruncând-o în apă, componentele preparatului încep să acționeze, să se diperseze.

Substanțele reușesc să influențeze creierul peștelui de la o distanță de câțiva kilometri, susține producătorul. Acestea acționează în cazul peștilor mari, dar și mai mici, pești prădători sau nu, de apă dulce sau sărată și îi determină să se adune în grupuri, în zona cu momeală. În plus, le creează senzația de foame, astfel că tot ce aveți de făcut este să-i pescuiți.

Beneficiile utilizării acestui spray activator de momeală:

  • Acționează atât la peștele mare, cât și la cel obișnuit;
  • Nu are un miros neplăcut pentru oameni;
  • Funcționează rapid;
  • Este ușor de folosit;
  • Se aplică pe orice momeală;
  • Poate fi utilizat indifferent de apa în care pescuiți
  • Oferă șansa unei capturi mari;
  • Este ecologic.

Produsul poate fi folosit și în crescătoriile de pești, pentru a convinge peștii răpitori să accepte și hrană vegetală.

activator-nada-dynamite-peste-momeala-pescar

Mod de utilizare

Spray-ul Activator Nadă Dynamite poate fi utilizat foarte simplu, iar efectele se vor vedea în scurt timp. Luați momeala și pulverizați spray de două până la patru ori, dacă pescuiți pești pașnici. Dacă însă încercați să prindeți pești răpitori sau mai sperioși, pulverizați de 7-8 ori.

Repetați același procedeu la fiecare doi-trei pești prinși.

Produsul va crea o senzație de foame chiar și în rândul peștilor care au mâncat. În plus, le stimulează instinctul de turmă și se vor aduna în bancuri, în zona în care se află nada.

Veți putea să vă bucurați de un pescuit productiv și veți avea parte și de exemplare mari.

Când peștele este mai leneș, pentru că apa are o temperatură mai ridicată, de exemplu, în intervalul mai-septembrie, folosiți o cantitate mai mare de activator, pentru a atrage prada sau pulverizați mai des.

De asemenea, peștii se lasă mai greu convinși când apa este foarte rece. Puteți să adăugați soluție treptat, în funcție de modul în care se comportă peștele, stabilindu-vă, astfel, singuri doza optimă, în funcție de propria experiență.

activator-nada-dynamite-pret-magazin-efecte

Efecte secundare 

Acest activator de nadă cu efect imediat, este un produs ecologic, care se folosește de simțurile peștelui pentru a-l atrage. Nu sunt, astfel, consecințe nefaste ca urmare a utilizării Activator Nadă Dynamite. Veţi reuşi să combinaţi pasiunea pentru pescuit cu ieşitul în natură.

Fiți atenți doar să nu vi-l pulverizați în ochi!

Nu-l lăsați la îndemâna copiilor, pentru a evita accidentele nedorite și nu îl aruncați în foc, după ce l-ați consumat și nici înainte de a-l fi golit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *