Sănătate, Terapeutice

Alcobarrier, o modalitate eficientă de a scăpa de alcoolism

alcobarrier-alcool-farmacie-pret

Alcobarrier este un produs care vă ajută să renunțați la consumul de alcool, în mod natural, în condiții de siguranță, fără suferință și fără să fiți nevoiți să investiți o mulțime de bani.

Cu o singură administrare pe zi, timp de o lună de zile, dorința de a bea alcool este înlăturată, iar organele afectate de această dependență vor începe să se refacă. Praful, care inhibă nevoia de alcool, este ușor solubil, nu are gust și miros neplăcute.

alcobarrier-alcool-cumpara-instructiuni

Ce este Alcobarrier

Alcoolismul este o boală care afectează din ce în ce mai mulți oameni și nu face nicio distincție de sex, poziție economică sau socială, vârstă sau orice altceva. Este o boală progresivă, care poate pune în pericol sănătatea oamenilor și poate duce chiar la moarte, dacă nu este tratată la timp.

Alcobarrier vine să vă ajute să scăpați de dependența de alcool simplu, în intimitatea propriului cămin, fără să vă expuneți, fără să suferiți și fără să fie nevoie să vă izolați pentru a vă ține în frâu pornirile de a consuma băuturi alcoolice.

Alcoolismul este un subiect delicat și, de multe ori, oamenii doresc să-și înceapă perioada de recuperare fără ca ceilalți să afle, pentru a nu le fi afectată munca ori relațiile.

Una dintre principalele probleme ale alcoolismului este aceea că oamenii care suferă de această boală nu-și dau seama de problema cu care se confruntă decât prea târziu, când resimt consecințele nu numai în corpul lor, ci și în relațiile cu ceilalți. Această boală vă poate lăsa fără familie, fără prieteni și fără loc de muncă. Poate că acesta este efectul cel mai dureros al consumului de alcool, dincolo de daunele produse de acesta întregului organism.

Chiar dacă nu beți în mod constant, dar simțiți că exagerați la ieșirile cu prietenii sau la petreceri și vreți să nu vă mai atingeți de alcool, puteți să luați prafurile Alcobarrier. Nu trebuie să aveți o dependență avansată, trebuie doar să doriți să vă moderați consumul de alcool și să decideți să faceți un pas important în viața dumneavoastră o dată pentru totdeauna.

Principala problemă cu consumul de băuturi alcoolice este că devine o dependență. Mulți oameni încep să consume alcool la o vârstă fragedă și nu conștientizează problema până când aceasta se agravează. Există și oameni care nu au băut în timpul tinereții, dar pot suferi o cădere la maturitate.

Anturajul, exemplele din familie, falsa impresie că alcoolul vă scapă de suferințele emoționale, toate acestea conduc la ideea că alcoolul este mai degrabă un prieten, decât un dușman de temut. Numai că, treptat, cantitățile încep să crească, iar organismul dă semnale că alcoolul este o necesitate. S-a obișnuit cu el și nu mai poate funcționa fără.

Cel mai important pas spre vindecare este să conștientizați că aveți o problemă și să vă doriți să o rezolvați. Nimeni nu vă poate face bine cu forța. Dacă citiți însă aceste rânduri, înseamnă că deja ați trecut de acest pas și îl puteți face pe următorul, care să vă aducă vindecarea.

alcobarrier-farmacie-catena-alcoolism

Ce conţine Alcobarrier

Alcobarrier este un produs natural, care reduce pofta de alcool, acționând și asupra sistemului nervos, pe care îl calmează. Principalele ingrediente folosite pentru crearea acestui produs sunt: fibregamul, talpa gâștei, acidul succinic, vitamina B6 și extractul de anghinare.

 • Fibregamul este o rășină extrasă din arborele de salcâm, care ajută la detoxifierea organismului, eliminând toxinele rămase în corp, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice.
 • Talpa gâștei stimulează imunitatea și acționează asupra sistemului nervos, diminuând semnificativ dorința de a bea.
 • Acidul succinic este un element puternic care previne sau ameliorează mahmureala. În plus, are un rol important în detoxifierea organismului, ajutând la buna funcționare a ficatului, pancreasului și rinichilor.
 • Extractul de anghinare ajută la regenerarea ficatului și este eficient împotriva mahmurelii. Combate starea de oboseală și îmbunătățește funcționarea sistemului nervos.
 • Vitamina B6 este esențială pentru menținerea sănătății funcției cerebrale. Multe persoane, care suferă de dependență de alcool, au o carență de vitamina B6, ceea ce provoacă tulburări emoționale, modificări ale dispoziției și anxietate. Această vitamină ajută la formarea de anticorpi, importanți pentru combaterea diverselor afecțiuni.

Datorită acestor ingrediente naturale, Alcobarrier se poate lua fără grija unor efecte secundare. Există numeroase metode pentru ca persoanele care suferă de alcoolism să lase în urmă această dependență, una dintre cele mai răspândite și mai dificil de înlăturat. Din păcate, multe dintre aceste tratamente sunt prea scumpe și nu elimină dorința de a bea, astfel încât există șanse mari de recidivă. 

alcobarrier-bere-alcoolism-mahmureala-mod-folosire

Cum acţionează Alcobarrier 

Atunci când este utilizat eficient, medicamentul este capabil să realizeze următoarele:

 • Protejează celulele hepatice;
 • Elimină toxinele;
 • Previne mahmureala și migrena;
 • Diminuează treptat dorința de a bea;
 • Normalizează funcționarea organelor afectate de consumul de alcool;
 • Reface funcționarea întregului sistem nervos, eliminând iritabilitatea, apatia și agresivitatea;
 • Redă dorința de a trăi, îmbunătățind starea de spirit;
 • Revigorează sistemul imunitar.

Pe lângă faptul că este un produs eficient, mulți oameni aleg Alcobarrier și datorită modului simplu în care poate fi administrat. Acesta se diluează rapid într-un lichid și poate fi băut o dată pe zi.

Dependența de alcool a provocat numeroase probleme:

– Multe persoane au murit ca urmare a bolilor cauzate de consumul de alcool;

– Mulți oameni și-au pierdut viața în accidente provocate ca urmare a consumului de alcool sau au cauzat moartea altora;

– Mulți și-au pierdut familiile, s-au desfăcut căsătorii, copiii au ales să-și părăsească părinții căzuți în patima alcoolului;

– Alcoolul vă poate lăsa fără un loc de muncă;

– Consumul de alcool vă poate transforma într-o persoană agresivă, vă pierdeți controlul, iar acest lucru vă poate lăsa fără prieteni;

– Se spune că „îți îneci necazul în alcool”, dar studiile au arătat că acesta accentuează, de fapt, trăirile emoționale, astfel că puteți ajunge la depresie;

– Puteți ajunge în colaps financiar.

alcobarrier-instructiuni-folosire-eficienta-stop-alcool

Mod de utilizare

Alcobarrier este un praf solubil, folosit pentru combaterea alcoolismului. Acesta se administrează o dată pe zi, timp de 30 de zile, diluat într-un pahar cu lichid.

Nu are nici gust rău și nici un miros neplăcut, astfel că poate fi luat fără dificultate. Acesta acționează și pentru eliminarea dependenței psihologice.

Alcobarrier vă ajută să faceți față dependenței de alcool, într-un timp scurt, efectul său fiind vizibil încă de la primele doze.

Veți simți cum corpul se detoxifiază și începe să funcționeze mai bine. 

Efecte secundare

Singura contraindicație pentru utilizarea Alcobarrier este intoleranța individuală la una dintre componentele medicamentului. Dacă se detectează o reacție alergică, tratamentul trebuie oprit imediat.

Fiind un produs natural, nu există efecte adverse. Este sigur de utilizat. Nu-l lăsați la îndemâna copiilor, pentru a-i feri pe aceştia de eventuale accidente!

alcobarrier-bautura-alcoolism-stop-tratament-farmacie-pret

4 păreri la “Alcobarrier, o modalitate eficientă de a scăpa de alcoolism

 1. Ionel P spune:

  Am cumparat Alcobarrier de aici https://alcobarrier.ro
  Este bun si am scapat de dependenta

 2. Vincentiu Magyari spune:

  Aztazi a facut comanda,dar nu ma chemat la telefon penmtru confirmare :???

  1. BioVitamina.ro spune:

   Ati vorbit pana la urma cu cei de la Vanzari? Daca nu, lasati un nr de telefon si o sa ii rugam sa va sune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *