Slăbire

Diet Duet, un complex natural cu efect dublu de slăbire

diet-duet-slabire-farmacie-catena-pret-efect

Diet Duet reprezintă un mod diversificat de a pierde în greutate, cu ajutorul unor ingrediente naturale, bazate pe vitamine și minerale. Complexul bio pentru dimineață și pentru seară vă ajută să ardeți grăsimile atât în timpul zilei, cât și în timpul somnului.

Formula de slăbire a fost concepută pentru a vă oferi energie dimineața și pentru a vă ajuta să vă relaxați seara. Aceasta grăbește metabolismul, diminuează pofta de mâncare și detoxifică organismul. Pierderea în greutate vă va aduce un plus de energie și vă va proteja sănătatea. diet-duet-instructiuni-cura-grapefruit-ceai-macha

Ce este Diet Duet

Consumul de alimente, de multe ori nesănătoase și în exces, a devenit o practică obișnuită în țările dezvoltate. Arta gătitului s-a dezvoltat foarte mult în ultimul secol, barierele spațiale au dispărut, astfel că ingrediente și condimente exotice au devenit foarte accesibile și larg răspândite. Produșii artificiali dezvoltați pentru a potența gustul, în goana după bani, stimulând consumul exagerat, au făcut din noi victime sigure.

Magazinele și restaurantele ne îmbie cu produse delicioase și diverse, astfel că tentația crește și este tot mai greu să ne abținem să le gustăm. Un fast-food – azi, o porție generoasă de dulciuri – mâine, ba un suc gustos și acidulat cu zahăr din belșug, ba un cocteil colorat și îmbietor și, astfel, talia se îngroașă văzând cu ochii, iar kilogramele încep să se adune pe cântar.

Și pentru că viața ne pune în față tot felul de provocări, care ne mânâncă timp și nu ne dau răgaz să ne ocupăm mai îndeaproape de noi, lăsăm mișcarea și exercițiul fizic deoparte. Ne deplasăm numai cu mașina, progresul tehnologic ne-a îndepărtat de muncile care ne solicitau fizic și astfel am devenit și victimele sedentarismului. Dacă aspectele estetice nu ne îngrijorează foarte tare, chiar și în condițiile în care ni se expun pe post de modele numai figuri filiforme, cele care țin de sănătate ar trebui să ne scoată din inerție și să ne determine să acționăm.

Diet Duet vine să suplinească lipsa de timp pentru activitățile fizice și vă propune un mod sănătos de a slăbi, în doi pași: o formulă care să vă pună metabolismul la lucru și să vă dea energie – dimineața și o formulă care să vă ajute să vă relaxați – seara, dar organismul să continue să ardă grăsimi și când dormiți.

Acest produs are mai multe beneficii:

  • Îmbunătățește digestia
  • Reduce pofta de mâncare
  • Vă oferă mai multă energie
  • Nu vă afectează sănătatea
  • Detoxifică organismul.

Veți avea, așadar, un instrument cu care să alungați ispitele culinare, pentru că vă veți simți sătul mult mai repede. Faptul că este 100% natural vă ferește de efecte nedorite, vă revitalizează, vă veți simți mai tânăr și veți avea o stare de sănătate mai bună.

Cu un pliculeț pentru dimineață și cu unul special creat pentru seară, veți reuși să dați jos kilograme în mod vizibil și să vă reduceți talia, în doar o lună de zile.

Tratamentul poate fi reluat la un interval de timp, pentru un efect de lungă durată.diet-duet-efect-dublu-slabire-grapefruit-ceai

Ce conţine Diet Duet

Diet Duet este un biocomplex, fără compuși chimici, care declară război grăsimilor din organism, încă de la primele administrări. Acesta se bazează pe grapefruit, ceaiul matcha, Arginina și L-carnitina, dar și pe o formă organică de crom.

Astfel, Diet Duet pentru dimineață este creat din grapefruit și picolinat de crom.

  • Grapefruit-ul îmbunătățește digestia și ajută la reglarea greutății corporale. Acesta conține vitaminele A și C, este bogat în potasiu și fibre. Grație licopenului reușește să protejeze pereții vaselor de sânge de colesterolul rău. Totodată, ajută la detoxifierea ficatului și în curele de slăbire, diminuând pofta de mâncare, dar are și proprietatea de a arde grăsimile și de a reduce nivelul zahărului în sânge.
  • Picolinatul de crom (o formă organică de crom) reglează nivelul glucozei din sânge și reduce pofta de mâncare, mai ales, de dulciuri.

Dieta Duet pentru noapte este conceput din ceaiul matcha, arginină și L-carnitină.

  • Ceaiul matcha este, de fapt, o pulbere de ceai verde, fiind mult mai concentrat. Este util în curele de slăbire, pentru că este bogat în antioxidanți și sprijină detoxifierea organismului. Întărește imunitatea organismului, accelerează metabolismul și favorizează arderea grăsimilor.
  • Arginina și L-carnitina ajută la reducerea apetitului, facilitând pierderea în greutate.

Cu Diet Duet veți pierde în greutate tot timpul, 24 de ore din 24. Producătorul susține că puteți pierde până la 5 kg în greutate și 5 cm în talie, în numai o săptămână.diet-duet-cura-slabire-dieta-grapefruit-dimineata-pret

Cum acţionează Diet Duet

Cele două formule concepute pentru a vă ajuta în procesul de slăbire acționează diferit. Astfel, dimineața, activează metabolismul, folosește grăsimea pentru a genera energie, necesară pe tot parcursul zilei și diminuează pofta de mâncare.

Noaptea, ingredientele au rolul de a reduce absorbția grăsimilor și a carbohidraților. Totodată, vă ajută să vă relaxați.

Efectul tratamentului va fi mai rapid și vă va ajuta pe termen lung, dacă încercați să adoptați un stil de viață sănătos, din care să nu lipsească mișcarea, programul regulat de masă și odihnă, dar și moderație în alimentație. Nici consumul de alcool nu vă ajută în lupta cu kilogramele în plus, aşa că vă recomadăm să-l eliminaţi sau măcar să reduceţi serios consumul de alcool. diet-duet-slabire-farmacii-pret-instructiuni-dimineata-seara

Mod de utilizare

Pentru dimineață, este recomandat să luați formula „Grapefruit”. Dizolvați un plic într-un pahar de apă de 200 de ml, amestecând timp de un minut. Beți băutura cu 20 de minute înainte de micul dejun.

Pentru noapte, urmați același procedeu cu un plic de „matcha”, cu 20 de minute înainte de cină.

Asigurați-vă că produsul s-a dizolvat de tot, înainte de a-l bea! Se recomandă să utilizați Diet Duet în mod regulat, timp de cel puțin 30 de zile. Dacă doriți să slăbiți mai mult, puteți continua procesul pentru o perioadă mai lungă de timp. 

Efecte secundare

Diet Duet este un produs natural, astfel că posibilitatea apariției unor efecte adverse este considerabil redusă. Așadar, nu aveți de ce să vă temeți.

Dacă știți că aveți probleme cu alergiile, consultați lista cu compușii produsului, pentru a nu fi alergic la vreunul dintre aceştia.

Respectați recomandările și nu încercați să dublați doza pentru un efect mai puternic sau mai rapid!

Fiţi atenţi şi nu lăsați produsul la îndemâna copiilor, pentru a evita eventuale neplăceri!

diet-duet-ceai-verde-macha-grapefruit-slabire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *