Slăbire

Keto Diet – pierzi repede kilogramele datorită cetozei

keto-diet-pastile-pareri-pret-sensiblu

Keto Diet te ajută să pierzi rapid kilogramele, prin cetoză, fără exerciţii şi diete. Produsul este deseori asociat cu Dieta Keto, una dintre cele mai populare cure de slăbire. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu această dietă este puţin ciudat să audă că au voie să consume grăsimi, asta traducându-se în unele mâncăruri cu adevărat delicioase.

keto-diet-mod-folosire-cura-slabit-pret-farmacia-tei

Ce este Keto Diet

Keto Diet vine sub formă de pilule, iar principalele efecte sunt transformarea grăsimilor în energie, reduce senzaţia de foame, te face să te simţi plin de energie şi îţi aduce bună dispoziţie. De ce este important faptul că aduce bună dispoziţie? Atunci când ţinem cure de slăbire ne simţim slăbiţi, epuizaţi, stresaţi, organismul este supus unui stres chiar prin schimbarea stilului de viaţă. Unele persoane resimt şi o uşoară stare de depresie. Pentru asta e important să luăm suplimente, care asigură mineralele şi vitaminele necesare. Keto Diet este un astfel de produs, care e recomandat atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus.

Nu este uşor să slăbeşti. Îţi propui să ţii o cură strictă, începi să faci sport, însă viaţa de zi cu zi sau obiceiurile îndelungate te fac să renunţi numai după o zi, două. De aceea, e important să iei suplimente.

Ce conţine Keto Diet

  • Cetone din zmeură – Acţionează similar cu cetonele produse de către organismul uman.

Au o activitate extrem de ridicată

Transformă grăsimile în energie

Accelerează metabolismul

Suprimă senzaţia de foame

  • Beta sitosterol – are o structură chimică similară cu colesterolul. Aici trebuie să menţionăm că există două tipuri de colesterol în organism, unul „rău” (LDL) şi unul „bun” (HDL)

Neutralizează efectele malnutriției

Normalizează metabolismul lipidic

Curăță vasele de sânge de colesterol rău

Îmbunătățește silueta, se luptă cu celulita

  • Coenzima Q10 – deficitul de coenzima Q10 este cauza obezității în 78% din cazuri

Normalizează metabolismul

Scade nivelul colesterolului rău

Combate mâncatul compulsiv

  • L-carnitină

O substanță similară cu vitaminele din grupa B, este sintetizată în organismul uman

Ameliorează iritabilitatea, îmbunătățește dispoziția

Elimină depresia

  • Bromelaină

Este extrasă din ananas şi are rol de digerare a proteinelor și a grăsimilor

Elimină balonarea

Previne depunerea de grăsime pe organele interne

  • Sinefrină organică

I se spune şi arzător de grăsime natural. Blochează activitatea alfa-receptorilor de celule de grăsime

Se luptă cu grăsimea greu accesibilă, inclusiv cu cea de pe abdomen

Îmbunătățește consumul caloric de către organism

Crește eficiența și rezistența.

keto-diet-pret-catena-cetoza-dieta-pareri

Cum acţionează Keto Diet

Asigură o pierdere în greutate prin cetoză. Este un mod mai puţin obişnuit, unii chiar nu au auzit despre acest mod de a slăbi. Însă este din ce în ce mai popular. Produsul, ca şi dieta cu acelaşi nume, ajută organismul să intre în starea de cetoză şi să topească grăsimile. Cum face acest lucru? Cetoza reprezintă obţinerea de energie din grăsimi şi trebuie să aducem corpul în situaţia în care să ardă din grăsimile depozitate. Asta face Keto Diet. În momentul în care organismul nu mai primeşte carbohidraţi timp de 7-14 zile, intră în cetoză şi începe transformarea activă a grăsimilor în energie. Cu toate acestea, dieta, care implică excluderea carbohidraților din dietă, este dificil de urmat.

Cu Keto Diet veți putea porni procesul de cetoză fără a vă chinui. Ingredientele conţinute au tocmai acest rol, de a vă asigura aportul cetonelor din exterior, ajutându-vă să scăpați de excesul de grăsime.

Mod de utilizare

Pilulele Keto Diet se administrează în acelaşi timp cu adoptarea dietei ketogenice, pentru a mări efectul acesteia și pentru a grăbi apariția rezultatelor.

Pentru a obţine aceste reacţii din partea organismului este suficient să luaţi zilnic o capsulă de Keto Diet, aceasta reuşind să declanşeze reacţiile necesare, să trezească organismul şi să pornească starea de cetoză. Pentru a nu stresa prea tare stomacul, luaţi capsula cu 15 minute înainte de masa de prânz. În fiecare cutie de Keto Diet se găsesc 20 de astfel de capsule, o cantitate suficientă pentru 20 de zile de cură.

keto-diet-instructiuni-pareri-dieta-cura-in-farmacii

Alimente recomandate în dieta keto

Este greu de crezut, poate, că o alimentaţie în care proporţia de grăsimi e mare te slăbeşte, mai ales că alimentele permise sunt delicioase. Şi, se ştie, la diete noi tăiem de pe listă tot ce e mai bun. Putem mânca friptură, bacon prăjit, cârnaţi, ouă, unt şi smântână, nuci şi seminţe, avocado, peşte gras. Contează însă mărimea porţiilor şi, cel mai important, proporţia între grăsimi, carbohidraţi şi proteine. Pentru cele mai bune rezultate, încercaţi o proporţie de 70% grăsmimi, 25% proteine şi 5% carbohidraţi.

Organismul nu se va adapta imediat la această dietă şi tocmai de aceea produsul Keto Diet vă ajută foarte mult.

Alimente recomandate sunt: carnea grasă, peştele gras, lactatele grase (smântână, unt), gălbenuş de ou, seminţe şi nuci, avocado, măsline. Pentru un aport de fibre puteţi mânca spanac, pătrunjel, castraveţi, dovlecei. Din când în când puteţi mânca şi fructe cu conţinut mic de carbohidraţi, cum ar fructele de pădure (zmeură, afine, cătină). De evitat sunt zahărul, mierea, siropurile dulci, lactatele slabe şi carnea slabă, cerealele şi derivatele din cereale, fructe, cartofi.

Vă propunem un plan de dietă pentru o săptămână, pentru a vă fi mai uşor să stabiliţi meniul zilnic: https://biovitamina.ro/keto-diet-ce-este-si-cum-trebuie-urmata/

De asemenea, pe biovitamina.ro găsiţi recomandări pentru a ţine dieta keto, alimente recomandate, sfaturi şi chiar cum puteţi integra fast food-ul în această cură.

Trebuie să reţineţi că în continuare trebuie numărate caloriile, că nerespectarea dietei, chiar şi o zi, vă poate face să vă îngrăşaţi, că dieta e mai importantă decât exerciţiile fizice, că planificarea meselor e importantă şi că e o dietă în care nu vă va lipsi aproape niciun aliment. Mâncaţi gustos, dar dacă simţiţi că e prea gas nu trebuie să vă forţaţi. Oricum aveţi voie şi unele fructe sau legume, iar asta vă va ajuta în diversificare.

Efecte secundare

Cei care iau Keto Diet trebuie să fie atenţi la alimentaţia zilnică, pentru a maximiza efectele produsului, dar şi pentru a se asigura că respectă proporţiile recomadate în dietă.

Un uşor disconfort se poate resimţi la începutul dietei, este normal pentru că organismul începe să consume din grăsimile acumulate pentru a produce energie.

Nu se recomandă ca dieta keto să fie urmată de copii.

keto-diet-slabire-cetoza-pastile-farmacia-catena-pret

One thought on “Keto Diet – pierzi repede kilogramele datorită cetozei

  1. Lucica spune:

    Chiar este 100% natural? Îl voi încerca în acest caz, nu iau produse sau medicamente chimice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *