Sănătate, Terapeutice

Micinorm luptă cu micoza, ciuperca piciorului

micinorm-ciuperca-piciorului-pret-farmacia-catena

Micinorm este un remediu natural, creat pentru a combate ciuperca piciorului. Afecțiunea poate crea mari neplăceri și se poate răspândi cu repeziciune. De aceea, este important să se acționeze eficient de la primele semne.

Acest produs are capacitatea de a neutraliza ciuperca piciorului și de a vindeca țesutul afectat, fără să se apeleze la tratamente care creează dependență sau rezistență. Crema micelară înlătură senzația de mâncărime și redă aspectul sănătos picioarelor dumneavoastră.

micinorm-spray-picior-infectie-farmacia-tei

Ce este Micinorm?

Apariția unei micoze la nivelul picioarelor este frecventă în rândul populației, iar disconfortul creat de aceasta este unul deloc de neglijat. Pielea devine uscată, se albește sau se înroșește, se crapă, iar unghiile se colorează și se deformează. Picioarele capătă un miros neplăcut, deranjant. În plus, ciupercile se pot transmite ușor de la o persoană la alta.

Crema Micinorm vă ajută să înlăturați un spectru larg de ciuperci ce vă pot afecta tălpile picioarelor. Tratamentul este ușor de urmat, producătorul susținând că, dacă acesta este corect aplicat, asigură nu numai vindecarea, ci și protejează picioarele pentru a preveni reapariția micozei.

De-a lungul vieții, există numeroase circumstanțe care ar putea favoriza apariția unei ciuperci la nivelul picioarelor. De pildă, putem contacta o asemenea ciupercă atunci când mergem la piscină. Dacă nu folosim papucii personali sau alegem să pășim pe suprafața din jurul piscinei desculți, putem să ne alegem cu o micoză.

De asemenea, dușurile de la piscină sau de la sălile de sport pot fi medii de răspândire a ciupercilor. Dacă mergem la cosmetică și folosim papuci care au mai fost utilizați și de alte persoane sau dacă recipientele folosite pentru spălarea sau înmuierea pielii de pe picioare nu au fost corect igienizate sau sterilizate, riscăm să contractăm bacterii sau ciuperci ce vor produce leziuni la nivelul pielii picioarelor.

Încălțămintea neadecvată, care nu permite piciorului să respire, stimulând transpirația, reprezintă un alt factor favorizant. Dacă adăugăm la acestea o scădere temporară a imunității,  avem toate ingredientele pentru a ne alege cu o micoză.

Indiferent de modul în care ne-am ales cu afecțiunea, trebuie acționat rapid pentru a preveni apariția unor leziuni severe sau extinderea infecției.

micinorm-forte-prospect-instructiuni

Ce conține Micinorm?

Crema Micinorm reprezintă un complex de ingrediente naturale cu rol antifungic, antiinflamator și reparator. Multe dintre componentele folosite sunt cunoscute din vechime pentru efectele lor vindecătoare.

Astfel, în compoziția cremei Micinorm, veți regăsi următoarele ingrediente naturale:

 • Urzica are rol antiseptic și emolient, vindecă rănile și stimulează circulația sanguină. Aceasta are capacitatea de a împiedica multiplicarea bacteriilor și are efect cicatrizant.
 • Uleiul de semințe de struguri este cunoscut pentru beneficiile în ceea ce privește îngrijirea pielii. Acesta are, de asemenea, efect antiseptic și antiinflamator, inhibă dezvoltarea bacteriilor. Este tonic, hidratează și împrospătează aspectul pielii.
 • Uleiul de semințe de Moțul-curcanului are rol antiinflamator și antiseptic, fiind cunoscut pentru proprietățile lui încă din antichitate.
 • Propolisul este un bactericid desăvârșit. Acest produs al stupului ajută la cicatrizarea leziunilor pielii și refacerea țesutului, stimulează sistemul imunitar și are o sferă de acțiune largă împotriva bacteriilor.
 • Pojarnița sau sunătoarea este foarte cunoscută și intens folosită în gospodăriile românești. Efectele benefice ale acestei plante sunt multiple: calmează pielea iritată, dezinfectează, reduce inflamațiile și vindecă rănile.
 • Mătreața-bradului este un antibiotic natural, astfel încât acțiunea sa este clar îndreptată împotriva bacteriilor. Aceasta stopează apariția și înmulțirea ciupercilor, oferind protecție pielii.

micinorm-mod-folosire-farmacia-tei-unghie-incarnata

Cum acționează Micinorm?

Ingredientele active din crema antimicotică Micinorm acționează în profunzime, eliminând cauza care produce leziuni, iritație, descuamarea pielii și miros neplăcut la nivelul picioarelor.

Compușii naturali pătrund în piele, combătând ciuperca piciorului, dar asigurând și terenul astfel încât infectarea să nu revină. Efectele se văd la scurt timp de la debutul tratamentului, dar este necesar ca acesta să continue timp de câteva săptămâni pentru a evita posibilitatea reapariției acesteia.

Acest produs a fost creat pentru a:

 • vindeca ciuperca unghiilor și piciorul de atlet, așa cum mai este cunoscută afecțiunea.
 • elimina mâncărimea și descuamarea pielii.
 • vindeca crăpăturile apărute la nivelul călcâielor.
 • înlătura transpirația și mirosul neplăcut.

Pentru a evita ca perioada de vindecare să se prelungească, păstrați cu strictețe normele de igienă. În plus, lăsați picioarele, pe cât posibil, fără șosete sau folosiți încălțăminte în care piciorul să respire, să nu transpire.

Sunt recomandați pantofii comozi, din piele naturală, în care piciorul nu transpiră abundent. Este bine, de asemenea, să vă asigurați că și încălțămintea a fost dezinfectată, pentru a nu perpetua contractarea ciupercilor.

micinorm-unghie-infectie-picior-mancarime-crema-spray

Mod de utilizare

Înainte de a aplica crema Micinorm pe zonele cu probleme, spălați bine cu săpun picioarele. Apoi, ștergeți-le, de preferință, cu prosoape de hârtie, de unică folosință, pe care să le puteți arunca imediat după ce le-ați folosit.

După ce ați zvântat bine pielea, aplicați crema și masați ușor timp de 2-3 minute, pentru ca aceasta să pătrundă profund în piele și să permită ingredientelor să acționeze. Folosiți produsul de două ori pe zi, dimineața și seara, urmând același ritual. Dacă infecția este una serioasă, puteți să utilizați crema chiar de trei ori pe zi.

Chiar dacă efectele par să dispară, continuați să aplicați crema până la 3-4 săptămâni.

Spălați bine mâinile după ce ați aplicat tratamentul, pentru a preveni răspândirea acestei ciuperci pe alte zone de pe corp sau la alte persoane! Spălați șosetele și prosoapele la temperaturi înalte sau folosiți un dezinfectant de rufe! Dezinfectați ustensilele cu care vă faceți pedichiura și evitați să vă scărpinați!

Efecte secundare

Folosirea acestui produs este sigură, iar riscul de apariție a efectelor secundare este mult diminuat întrucât are la bază plante și compuși din plante.

Toate ingredientele sunt cunoscute pentru acțiunea lor benefică, astfel că nu aveți motive să vă temeți de urmări. Dacă îngrijorarea dumneavoastră are legătură cu faptul că sunteți alergic la anumite substanțe, verificați lista de ingrediente pentru a vedea dacă vreunul vă poate ridica probleme.

Pentru mai multă siguranță, folosiți o cantitate redusă de cremă pe o zonă mică și așteptați câteva minute să vedeți dacă pielea se irită sau aveți alte simptome.

Nu lăsați produsul în aria vizuală a copiilor mici, pentru a preveni accidentele legate de ingerarea acestuia.

3 thoughts on “Micinorm luptă cu micoza, ciuperca piciorului

 1. ioana f. spune:

  chiar toate ingredientele sunt naturale? eu mai fac alergii si vreau sa evit chimicalele. am unghiile exfoliate si vreau sa stiu daca ma ajuta micinorm.

  1. BioVitamina.ro spune:

   Toate ingredientele sunt naturale, nu are deloc chimicale. Micinorm este un produs foarte eficient.

 2. crina spune:

  acum ca a venit vara era sa imi pice o unghie. la a treia zi de cand am dat cu micinorm am vazut o imbunatatire, a mai disparut din roseala, sper sa treaca. oricum nici nu mai ma mananca asa rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *