Sănătate, Terapeutice

Tinedol tratează și previne ciuperca piciorului și a unghiei

tinedol-efecte-infectie-fungica-unghie

Tinedol este un remediu eficient împotriva ciupercii piciorului. Această cremă conține ingrediente active care vindecă și repară leziunile apărute.

Eliminarea ciupercilor de pe picioare și unghii și a efectelor lor asupra pielii este acum posibilă. Vă veți proteja sănătatea, fără efecte secundare. Pielea descuamată sau crăpată va fi tratată, iar tălpile vor fi din nou moi și sănătoase.

tinedol-farmacia-catena-pret-ciuperca-piciorului

Ce este Tinedol

Tinedol este o cremă care tratează problemele la nivelul picioarelor, acționând în profunzime. Cele mai frecvente probleme sunt ciuperca, mâncărimea și crăparea. Conform cercetărilor recente, mai mult de 20% dintre oameni vor avea, măcar o dată în viață, probleme din cauza ciupercii piciorului.

Este foarte simplu să vă alegeți cu o astfel de micoză. Puteți lua ciuperca de la piscină sau din vestiarele sălilor de sport. Pantofii închiși, șosetele sintetice, mersul la plajă ar putea favoriza apariția ciupercii piciorului.

Pe cât este de simplu să vă alegeți cu ea, pe atât este de dificil de tratat. Totodată, este contagioasă și o puteți răspândi și în familie. Odată ce ciuperca s-a instalat pe picioarele noastre și/sau pe unghii, poate dura luni de zile până să scăpăm de ea, dacă nu acționăm cu produsele potrivite.

Remediul acesta acționează în mai multe direcții:

 • Tratează ciuperca de pe unghii sau de pe tălpile picioarelor;
 • Elimină descuamarea, mâncărimea, transpirația și mirosul neplăcut;
 • Crăpăturile de la nivelul tălpilor dispar.

Producătorul susține că, în numai 30 de zile, veți scăpa de această problemă.

Tinedol nu este doar un produs antifungic, ci este o soluție pentru sănătatea generală a picioarelor. Simptomele care ar trebui să vă dea de gândit sunt:

 • înțepături
 • disconfort
 • transpirație abundentă
 • miros neplăcut
 • leziuni profunde
 • unghiile se îngroașă și au culoarea galbenă
 • pielea uscată, descuamată
 • disconfort la mers
 • mâncărime și zone albicioase între degete
 • crăpături profunde
 • durere
 • puroi.

Dacă observați unul sau mai multe dintre aceste simptome, este necesar să luați măsuri cât mai repede, pentru a preveni agravarea problemelor, ce pot conduce la boli mai grave.

tinedol-crema-micoze-unghia-picior-mod-folosire

Ce conţine Tinedol

Crema Tinedol reprezintă un amestec de ingrediente naturale, selectate cu grijă, care sunt capabile să ofere rezultate vizibile încă de la primele aplicări.

Produsul conține următoarele ingrediente:

 • Climbazolul blochează dezvoltarea fungilor, elimină senzația de mâncărime și ucide ciuperca.
 • Farnesolul are rol dezinfectant, igienizează și oferă un miros plăcut pentru o lungă perioadă de timp.
 • Propolisul este cunoscut pentru efectul său antibacterian, astfel că acționează eficient împotriva ciupercilor.
 • Uleiul de arbore de ceai pătrunde adânc în piele, dă prospețime și elimină mirosurile neplăcute.

Ciupercile sunt o problemă foarte frecventă, dar pentru cei care suferă din cauza lor, pot fi foarte enervante, iritante, prin urmare, starea generală este alterată.

Nu neglijați sănătatea picioarelor și tratați micoza! Veți simți o ușurare aproape imediată și veți preveni apariția altor boli mai grave, pentru că aceasta poate fi o poartă de acces pentru diverse bacterii, dificil de tratat și eliminat.

Este important să aveți picioare sănătoase și îngrijite. Ciuperca piciorului este, de obicei, recurentă. Asta însemnă că trebuie să eradicăm problema, pentru a evita reapariția acesteia. Potrivit producătorului, Tinedol este un remediu definitiv.

Odată ce ciuperca este înlăturată, puteți utiliza crema pentru a preveni reapariția ei. În plus, deoarece ingredientele sale sunt naturale, nu trebuie să vă faceți griji, dacă alegeți să o mai folosiți în scop preventiv. În plus, va acționa împotriva crăpăturilor și va favoriza hidratarea pielii, pentru îngrijirea completă a piciorului.

tinedol-infectie-picior-unghie-micoza-mod-intrebuintare

Cum acţionează Tinedol

Formula Tinedol este compusă din ingrediente naturale eficace. Acestea pătrund în straturile profunde ale pielii, „retezând” ciuperca de la „rădăcină”.

Acestea sunt câteva dintre efectele pozitive pe care le are:

 • Tratează efectiv ciuperca piciorului;
 • Tratează eficient micoza unghiilor;
 • Elimină mâncărimea;
 • Tratează pielea descuamată, o hidratează în profunzime și previne viitoarele descuamări;
 • Elimină crăpăturile de la nivelul picioarelor;
 • Tratează transpirația excesivă a piciorului;
 • Îndepărtează pielea moartă;
 • Elimină mirosul neplăcut.

Pentru a preveni o viitoare contaminare, evitați să mergeți desculț la piscină, la dușurile sau toaletele publice, în sălile de sport! Nu împrumutați încălțămintea de la altcineva, nu folosiți papuci care au mai fost încălțați de alte persoane!

Alegeți cu atenție încălțămintea pe care o cumpărați, astfel încât pielea să poată respira! Este important să vă simțiți confortabil, să nu vă transpire picioarele, de aceea pielea naturală este preferabilă materialelor sintetice sau cauciucului.

Șosetele sintetice vă pot provoca și ele probleme la nivelul picioarelor, de aceea este bine să alegeți unele din fibre naturale. Igiena locală este și ea foarte importantă.

tinedol-farmacia-tei-infectie-picior-ciuperca-micoza

Mod de utilizare

Dacă vă gândiți că tratamentul este dificil de urmat, vă înșelați. Cu doar câteva minute pe zi, puteți scăpa de disconfortul creat de micoză. Crema Tinedol se aplică foarte simplu și nu vă afectează activitățile zilnice.

În primul rând, trebuie să vă spălați bine picioarele cu săpun și apă curată.

Tamponați cu un prosop până când pielea s-a zvântat. Aveți grijă ca prosopul să nu mai fie folosit de altcineva. Este indicat să-l spălați la temperaturi înalte sau să folosiți un produs care dezinfectează hainele, pentru a ucide ciuperca și a evita să o repuneți pe picioare la fiecare nouă ștergere. Puteți să vă ștergeți picioarele, până la vindecare, cu prosoape din hârtie de unică folosință și, în acest fel, vă ușurați munca.

Aplicați un strat subțire de cremă pe zona afectată a piciorului și masați ușor până când este complet absorbită.

Crema trebuie aplicată zilnic, seara, înainte de culcare, pe o perioadă de 30 de zile. Este foarte important să fiți consecvenți în tratarea ciupercii piciorului, pentru a avea rezultate eficiente, în cel mai scurt timp. tinedol-crema-micoza-picior-unghie

Efecte secundare

Formula Tinedol nu conține substanțe chimice sau produse sintetice. Având în vedere compoziția sa naturală, sunt eliminate efectele secundare.

Cu toate acestea, este important să verificați cu atenție compoziția, dacă sunteți alergic. Puteți aplica pe o zonă restrânsă de piele și să așteptați câteva minute pentru a vedea dacă apare o reacție neplăcută la nivelul pielii.

Nu lăsați produsul în preajma copiilor, pentru a preveni ingerarea acestuia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *