Sănătate, Terapeutice

Fungaxim – Scapi de ciuperca piciorului

Fungaxim crema ciuperca piciorului

Fungaxim este o cremă antimicotică, având ca scop să vindece ciuperca piciorului. Multe persoane sunt afectate de această boală comună, ciuperca piciorului. Este o infecţie deranjantă, care are mai multe cauze posibile: un sistem imunitar slab, igienă inadecvată, pantofi şi şosete folosite mai multe zile la rând.

Pe lângă aspectul neplăcut al pielii piciorului, acea zonă reprezintă un loc de intrare pentru multe alte infecţii şi de aceea trebuie luată în serios şi tratată corespunzător. Ciperca afectează şi unghiile, care capătă un aspect fragil, devin sfărâmicioase, casante şi îngroşate.

Fungaxim este o soluţie naturală, care reuşeşte să elimine consecinţele micozei şi să prevină reapariţia acesteia.

Fungaxim crema ciuperca piciorului

Ce este Fungaxim 

Crema Fungaxim este un extras obţinut din plante ce au efecte recunoscute în combaterea infecţiilor şi micozelor. Pe lângă asta, pielea este hidratată şi se previne exfolierea. Cei care au folosit Fungaxim au obţinut rezultate după primele aplicări. Scade mâncărimea enervantă, piciorul nu mai transpiră atât de tare, iar unghiile încarnate încep să se vindece.

În special vara, la piscine sau la mare, micoza este favorizată.

Ciupercile piciorului se transmit prin contact direct sau indirect, sunt favorizate de climatul cald şi umed, folosirea în comun a unor obiecte de igienă personală (prosop, încălţăminte, unghieră, forfecuţă de unghii, pilă de unghii), încălţăminte strâmtă care ţine piciorul neaerisit şi transpirat, leziuni la nivelul unghiei. De asemenea infecţia poate apărea dacă folosiţi băi sau duşuri publice fără a purta papuci.

Afecţiunea, de cele mai multe ori, nu este dureroasă, dar cel care suferă de ciuperca piciorului are un disconfort, iar netratată boala se poate agrava.

La nivel global, între 12% şi 18% din populaţie contactează, la un moment dat, o infecţie fungică, cea mai întâlnită afectând unghia degetului mare de la picior.

Netratată corespunzător, ciuperca piciorului poate persista sau reapărea, de aceea este necesar un tratament complet cu Fungaxim.

Fungaxim picior infectie

 Ce conţine Fungaxim

Compuşii naturali ai Fungaxim reuşesc să îi ofere cremei un efect rapid şi de durată, beneficiile acesteia observându-se încă de la primele folosiri. Veţi observa că se reduce mâncărimea de la nivelul pielii, dezvoltarea ciupercii se opreşte, pielea se înmoaie şi exfolierea dispare, iar dacă unghiile sunt afectate, leziunile de la nivelul acestora încep să se vindece.

Fungaxim se bazează pe patru componenţi activi, toţi renumiţi pentru efectele benefice la nivelul pielii:

  • extract de floare de muşeţel – este elementul principal care opreşte dezvoltarea micozei. Reduce mâncărimea şi blochează apariţia unor noi colonii micotice. Muşeţelul este recunoscut pentru proprietăţile antiinflamatorii şi pentru acţiunea cicatrizantă.
  • extract de aloe vera – înmoaie pielea şi elimină exfolierea. Aloe vera are proprietăţi antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice şi reuşeşte să întărească sistemul imunitar. Are efecte benefice la nivelul pielii, fiind folosit în tratamentul exemelor, psoriazisului, arsurilor solare, acneei.
  • extract de frunză de salvie – scade transpiraţia glandelor, curăţă şi înmoaie pielea. Are efect antiseptic. Oferă un miros plăcut, floral, care persistă pentru mai multă vreme.
  • extract de ulei de măsline – oferă o senzaţie de prospeţime. Are un conţinut ridicat de acid linoleic, fiind un foarte bun hidratant al pielii. Este un compus folosit în cremele antiîmbătrânire, având în componenţă vitamine şi antioxidanţi. Tot uleiul de măsline ajută în prevenirea arsurilor solare darită conţinutului bogat de vitamina A şi E. Oferă pielii o strălucire naturală. Aplicat pe unghii, le întăreşte.

Luate separat, toate ingrediente sunt eficiente şi benefice pentru tratamentul pielii, însă ceea ce face Fungaxim să fie special este combinarea acestor patru ingrediente active, cu un efect puternic şi de durată.

Fungaxim crema ciuperca unghie

Cum acţionează Fungaxim 

Crema Fungaxim e un compus natural al cărei scop e să elimine şi să prevină reapariţia infecţiilor micotice, cunoscuta ciupercă a piciorului. Încă de la primele aplicări se fac simţite efectele benefice ale cremei: mâncărimea se reduce şi într-un final dispare, piciorul nu mai transpiră atât de mult, exfolierea pielii încetează, zonele cu unghii încarnate se reduc şi se vindecă, infecţia micotică dispare, pielea devine mai moale şi mai fină, cu un miros plăcut.

Produsul are ca scop eliminarea infecţiei micotice, urmată de o refacere şi regenerare a pielii, iar unghiile scapă de ciupercă şi redevin sănătoase.

Fungaxim poate fi utilizat în orice stadiu al bolii, crema reuşind să penetreze epiderma şi să acţioneze rapid şi eficient pentru eliminarea micozei.

Infecţiile piciorului trebuie tratate cu seriozitate, acestea nefiind doar simple probleme cosmetice, ci putând să reprezinte un loc de intrare pentru alte boli infecţioase, netratată boala se poate acutiza, este transmisibilă foarte uşor, prin contact direct sau indirect.

Ciuperca piciorului poate fi foarte uşor recunoscută. Simptomele principale sunt mâncărimea pielii, pielea piciorului arată ca şi cum ar fi dată cu cretă, aspră şi crăpată, pielea tălpii şi cea dintre degete se închid la culoare, unghia devine mai fragilă şi lipsită de luciu, unghiile se acoperă de asperităţi şi se rup pe la margini.

Fungaxim gel micoza infectie

Mod de utilizare Fungaxim 

Aplicarea Fungaxim se face foarte uşor, se pune cremă în palmă şi apoi se aplică pe zona afectată de ciuperca piciorului. Crema se absoarbe foarte repede şi efectele benefice ale acesteia se vor vedea după primele aplicări.

Pentru un efect maxim al cremei este bine ca zona să fie curată, spălată şi abia apoi să aplicaţi Fungaxim. Crema se foloseşte de două ori pe zi, de preferat dimineaţa şi seara. În cazul unei infecţii cronice puteţi folosi de mai multe ori pe zi crema, aceasta neavând efcete secundare sau contraindicaţii.

Crema se poate folosi în acelaşi timp şi cu alte tratamente.

Fungaxim ciuperca piciorului piscina

Are Fungaxim efecte secundare? 

În momentul în care foloseşti o cremă, principala preocupare este ca aceasta să nu aibă efcete secundare sau contraindicaţii, iar în cazul Fungaxim compuşii naturali recomandă folosirea cu încredere a cremei.

Singurul lucru de care trebuie să ţineţi seama este să nu aveţi o alergie la vreunul dintre compuşi. Înainte de tratamentul propriu-zis aplicaţi o cantitate mică de cremă pe încheietura mâinii şi aşteptaţi până când crema e absorbită în piele. Dacă zona nu se irită şi nu se înroşeşte, atunci puteţi folosi cu încredere Fungaxim de mai multe ori pe zi.

În concluzie, cei care suferă de ciuperca piciorului pot scăpa de afecţiune apelând la Fungaxim, o cremă 100% naturală şi cu efecte rapide şi de durată.

Fungaxim unghie incarnata plaja

One thought on “Fungaxim – Scapi de ciuperca piciorului

  1. Crisan Elena spune:

    Vreau sa cumpar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *