Blog

Cura de slăbire cu oţet de mere – eficientă sau mit?

Cura de slăbire cu oţet de mere este foarte cunoscută, are efect rapid mai ales dacă este asociată cu un stil de viaţă sănătos.

Pentru a vă oferi cât mai multe informaţii despre această cură am luat în considerare reţeta dietei, efecte, dar şi sute de comentarii și recenzii ale celor care au urmat dieta.

Ce este cura de slăbire cu oţet de mere?

Cura presupune consumarea a trei linguriţe de oţet de mere înainte de fiecare masă, deci de trei ori pe zi. Pentru a vă fi mai uşor puteţi să combinaţi oţetul cu o linguriţă de miere.

În cazul în care nu puteţi bea oţetul pe stomacul gol îl puteţi pune în salate.

Despre această cură se spune că reglează metabolismul. Beneficiile curei sunt un apetit redus, sănătate digestivă mai bună, un sistem imunitar mai puternic, nivel scăzut al glicemiei, nivel mai scăzut al colesterolului.

Pentru un rezultat spectaculos puteţi lua şi suplimente alimentare pentru slăbit, în perioada în care ţineţi cura cu oţet de mere. Recomandarea noastră este utilizarea de Eco Slim sau Chocolate Slim.

Cura o puteţi ţine între două săptămâni şi o lună şi o puteţi repeta după 1-2 luni de pauză.

Cura cu oţet de mere – efecte adverse

Există unele reclamații postate online cu privire la arsurile stomacale.

„Nu am putut trece de gustul oribil, de arsuri la stomac și de senzaţia de sete creată. De asemenea, m-am simţit cam balonată pe perioada curei”, a susţinut o persoană care a ţinut cura.

Cele mai multe comentarii despre cură au fost pozitive.

„Îmi place acest produs! Am luat-o de o săptămână și mă simt minunat”, a fost o altă părere.

În concluzie, chiar dacă părerile sunt diverse, plusurile curei reies clar. Probleme ar putea apărea la cei care celor care au o sensibilitate la aciditatea pe care ar putea-o crea oţetul, mai ales că se bea pe stomacul gol.

Cura cu oţet de mere – chiar ajută la slăbire?

Deși această metodă poate ajuta la creșterea sănătății sistemului imunitar și la reglarea funcției digestive, nu există dovezi clare că duce la pierderea de grăsimi. Cura are efect prin reglarea metabolismului şi reducerea poftei de mâncare. Aşa cum am mai subliniat, prin asocierea cu un stil de viaţă sănătos ce presupune o nutriţie echilibrată şi mişcare, chiar şi moderată, puteţi pierde rapid multe kilograme. Celor care doresc o pierdere de grăsime mai substanțială recomandăm şi consumul de suplimente alimentare cu rol de slăbire.

Oţetul de mere nu face niciun rău, excepţie poate unele arsuri stomacale dacă aveţi o predispoziţie în acest sens, astfel că este indicat pentru toată lumea.

Nu trebuie acum să vă aşteptaţi că doar luând trei linguriţe de oţet înainte de a mânca veţi slăbi spectaculos. Asta doar vă ajută la reglarea metabolismului şi la reducerea poftei de mâncare. Trebuie să vă planificaţi o alimentaţie sănătoasă din care să excludeţi dulciurile şi sucurile acidulate. Deci nu putem mânca mult şi nesănătos, să fim sedentari şi să avem o siluetă impecabilă doar datorită oţetului minune! Pe de altă parte, dacă aţi luat decizia că aveţi nevoie să slăbiţi, oţetul de mere este de un real ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *