Masă musculară

Muscle G – mușchi bine conturați, tonus ridicat

muscle-g-masa-musculara-sala

Muscle G propune o potențare a antrenamentelor fizice pentru a obține o creștere a masei musculare într-un timp relativ scurt, fără eforturi suplimentare. Fiind un produs natural, poate fi ușor asimilat de organism. Pulberea se bazează pe proteină vegetală, o metodă sigură de a spori cantitatea de testosteron, de a accelera arderea grăsimilor și de a crește masa musculară. Totodată, oasele și articulațiile vor deveni mai puternice.

muscle-g-masa-musculara-sala-pret

Ce este Muscle G

Sigur, ați încercat deja tot felul de metode pentru a crește masa musculară. Unora le place să meargă la sală, alții o fac doar din dorința de a arăta mai bine, însă efortul nu le produce niciodată plăcere. Din dorința de a avea un fizic de invidiat într-o perioadă scurtă de timp, mulți apelează la steroizi sau produse chimice, ceea ce provoacă și efecte secundare.

Muscle G este o pulbere naturală, care vă ajută să creșteți masa musculară într-un timp scurt, antrenamentele devenind mai eficiente. În plus, văzând că rezultatele apar în doar câteva săptămâni, satisfacția va crește, iar antrenamentele nu vor mai fi privite ca o corvoadă.

În doar o lună de zile, îmbunătățirile vor fi vizibile. Datorită compușilor naturali, pulberea proteică este ușor tolerată de organism și astfel evitați efectele nedorite ale produselor cu compuși chimici. Cu exerciții și o dietă adecvată veți reduce cantitatea de grăsime, iar mușchii vor fi mai bine definiți și mai voluminoși. Tonusul va crește, veți fi mai încrezători și mai plini de energie.

Este important să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră, hainele se așază mai bine, iar starea generală se îmbunătățește.

muscle-g-praf-supliment-rezultate-sala

Ce conţine Muscle G

Muscle G este o pulbere proteică ce se bazează pe ingrediente naturale. Semințele de cânepă alimentară sunt folosite în compoziția acestui produs pentru a crește nivelul testosteronului din organism, pentru a accelera metabolismul, dar și pentru a diminua celulita. Acestea ne dau și energie, atât de necesară pentru antrenamentele la sală. Sistemul imunitar este stimulat, iar nivelul zahărului în sânge este reglat.

Semințele de cânepă sunt bogate în proteine, dar conțin și grăsimi și carbohidrați. Astfel, veți avea mai multă energie, iar rezistența la efort va crește. Carbohidrații asigură organismului energie și stimulează dezvoltarea țesutului muscular. Aveți nevoie de ei pentru a obține suficiente calorii, necesare pentru creșterea țesutului muscular.

Pentru a crește masa musculară, pulberea Muscle G se bazează și pe efectul benefic al acizilor grași Omega 3 și Omega 6, care au capacitatea de a sintetiza proteinele. Grație acestora, crește nivelul de testosteron din organism, dar și tonusul general. Organismul devine mai rezistent, iar țesutul osos se întărește, ca urmare a păstrării calciului în corp.

Este cunoscut efectul acizilor grași Omega 3 și Omega 6 în întărirea sistemului imunitar, dar și în fluidizarea circulației sangvine și regenerarea celulelor nervoase, activitatea creierului fiind stimulată.

Sunt importante și vitaminele pentru ca sportivul să poată avea o activitate fizică susținută. Pulberea vegetală se folosește de efectele benefice ale vitaminelor A, D, B1 și B2 pentru sporirea tonusului muscular și generarea de energie. În completare vin fierul, calciul, zincul și magneziul, necesare pentru dezvoltarea celulelor musculare și nervoase.

muscle-g-fitness-muschi-corp-rezultate

Cum acţionează Muscle G

Pentru creșterea masei musculare, nu vă puteți baza doar pe antrenamente, iar, dacă ați făcut deja acest lucru, cu siguranță ați văzut că rezultatele nu sunt pe deplin satisfăcătoare. Pentru a obține rezultate foarte bune, aveți nevoie de ajutor, acesta putând veni de la pulberea Muscle G, produsă din ingrediente naturale. Astfel, vă veți bucura de silueta dorită, de mușchi bine definiți, de oase și articulații mai puternice și de o stare bună de sănătate.

Pudra proteică nu face minuni și nu poate face totul singură. Este important să înțelegeți că aceasta va lucra în organism pentru a îmbunătăți rezultatele exercițiilor pe care le faceți la sală. Rezultatele antrenamentelor vor fi vizibile într-o perioadă mai scurtă de timp. Mușchii se vor dezvolta și ca urmare a exercițiilor, dar și a dietei pe care o urmați.

Pentru a avea rezultate foarte bune este important să apelați la un instructor de fitness, care vă va îndruma ce grupe de mușchi să lucrați și în ce ritm.

Dacă doriți să accelerați procesul de creștere a masei musculare, este necesar să-i asigurați organismului toate substanțele necesare.

Producătorul susține că, în 30 de zile de utilizare a pulberii Muscle G, înainte și după antrenament, veți vedea rezultatele dorite.

Cu toții privim cu invidie la imaginile bărbaților ce au un abdomen tonifiat, dar amânăm în fiecare zi să mergem la sală. Ne gândim, poate, că este aproape imposibil să ajungem la o asemenea formă pe căi naturale, fără să ne agresăm organismul cu steroizi sau alte produse chimice, care ne pot afecta sănătatea.

Gândul la antrenamentele interminabile și epuizante nu este un bun stimulent. Dar un plus de energie venit de la pulberea proteică poate aduce încrederea într-un rezultat satisfăcător palpabil, într-un interval de timp scurt. Vă veți simți revigorat, întinerit, tonic și veți aborda activitățile zilnice cu mai mult entuziasm. Încrederea în propria persoană, generată de imaginea reflectată în oglindă, vă va ajuta să aveți o bună stare psihică, necesară atât în familie, cât și în carieră.

muscle-g-praf-supliment-greutati-haltere-sala

Mod de utilizare

Pudra Muscle G se dizolvă ușor, într-un pahar cu apă. Dacă vreți să-i îmbunătățiți gustul și să vă bucurați de un plus de vitamine, puteți să o dizolvați într-un pahar de suc natural de fructe ori într-un smoothie.

Este recomandat să luați pulberea cu 30 de minute înainte de începerea antrenamentului. La o jumătate de oră după ce ați terminat exercițiile fizice, mai luați o doză.

Cantitatea de pulbere administrată variază în funcție de rezultatele pe care doriți să le obțineți. Nu luați însă mai mult de 30 de grame pe zi.

Nu neglijați nici alimentația! Aceasta este foarte importantă atât pentru a vă asigura numărul de calorii necesare unui efort susținut, dar și pentru a avea o stare de sănătate bună. Pentru creșterea masei musculare, nu evitați să mâncați carne. Totodată, sunt importanți și carbohidrații, dar și grăsimile.

muscle-g-muschi-sala-greutati-cumpara

Efecte secundare

Muscle G este un produs natural vegetal. Prin urmare, este ușor tolerat de organism.

Dacă însă știți că sunteți alergic la vreunul dintre ingredientele aflate în compoziția pudrei, nu o luați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *