Masă musculară

Revomuscle definește mușchii și distruge grăsimea

revomuscle-instructiuni-exercitii-sala-masa-musculara-farmacia

Revomuscle vă oferă posibilitatea de a vă crește masa musculară și de a pierde, în același timp, din țesutul adipos. Mușchii se conturează frumos, în doar câteva săptămâni, cu acest produs din ingrediente naturale. În plus, corpul va fi revigorat, energizat, astfel că antrenamentele vor putea fi abordate cu mai mult entuziasm, pentru a ajunge la forma fizică dorită, în doar cinci săptămâni. revomuscle-pret-masa-musculara-aparate-sala-muschi

Ce este Revomuscle

Creșterea masei musculare și reducerea, în același timp, a țesutului gras sunt țintele pe care și le-a propus Revomuscle. Nu este un obiectiv simplu de atins, dacă ne gândim că pentru a câștiga masă musculară trebuie să mânânci mai multe calorii decât arzi. Dimpotrivă, pentru a scăpa de grăsime trebuie să arzi mai multe calorii decât mănânci sau să consume mai puține calorii. Așadar, dacă încerci să atingi ambele obiective simultan, ajungi să te învârtești într-un cerc vicios.

Mulți bărbați își doresc să aibă un corp tonifiat și să-și mărească masa musculară, dar nu reușesc. Acest produs vine în întâmpinarea dorințelor lor. Producătorul susține că Revomuscle conține substanțe naturale, care vor arde excesul de grăsime și vor crește masa musculară, evidențiind și conturând mușchii.

Vitaminele și aminoacizii vor ajuta organismul să devină mai puternic, mai rezistent, să capete un plus de energie, pentru antrenamente eficace.

Pentru mulți bărbați, aspectul fizic este la fel de important ca pentru femei. Dacă acestea își doresc să fie suple, îngrijite și aranjate pentru a fi admirate, bărbații își doresc mușchi bine definiți și un abdomen plat pentru a-și impresiona partenerele, dar și pentru a-și domina posibilii adversari când vor să facă o nouă cucerire. Chiar dacă sunteți deja implicat într-o relație, nu înseamnă că trebuie să neglijați aspectul fizic.

Antrenamentele la sală pot fi solicitante, obositoare, dar să nu obțineți rezultatele scontate, într-o perioadă scurtă de timp. Și asta pentru că, dincolo de efortul fizic, este nevoie și de un aport de vitamine, aminoacizi, diverși nutrienți pentru a crește masa musculară. Puteți ajunge la mușchi bine definiți, într-o perioadă mai lungă de timp, cu un efort mai mare și cu o alimentație foarte bine calculată, bogată în proteine, cu mese dese și consistente.

Acest produs a fost creat pentru a vă simplifica munca, pentru a vă energiza organismul și pentru a vă ajuta să ajungeți la forma dorită mult mai repede. Mai ales dacă sunteți o persoană activă, cu un loc de muncă ce vă solicită și nu vă puteți permite luxul de a face pauză de masă din trei în trei ore și nici să pregătiți alimentele potrivite. revomuscle-pret-farmacia-catena-masa-musculara

Ce conţine Revomuscle

Revomuscle este un produs natural pentru creșterea masei musculare, dar și pentru pierderea țesutului gras. Chiar dacă a fost gândit pentru bărbați, poate fi folosit cu încredere și de femeile care își doresc mușchi lucrați.

Acesta conține și aminoacizi care sunt utilizați pentru recuperarea imediată a corpului după exercițiile fizice, vitamine care întăresc imunitatea și îmbunătățesc starea de sănătate, substanțe care accelerează metabolismul și ajută la producerea de proteine ​​în organism. Toate componentele sunt drămuite pentru a se obține rezultate vizibile, într-o perioadă scurtă de timp. Astfel, componentele sale principale sunt:

 • Ginseng Siberian crește eficiența exercițiilor fizice, corpul fiind mai rezistent, accelerează regenerarea celulară, neutralizează acidul lactic în mușchi.
 • Extract de germeni de grâu și Viburnum conțin o cantitate mare de nutrienți și întăresc organismul. În plus, veți avea parte de mai multă energie, care vă va însoți pe tot parcursul zilei.
 • Proteine, grăsimi și carbohidrați pentru creșterea în volum a mușchilor, într-un timp scurt.
 • Substanțe care ard excesul de grăsime și expun mușchii ascunși. Folosind frecvent în cadrul antrenamentului acest produs, veți observa că grăsimea va fi înlocuită de mușchi.

revomuscle-pret-farmacia-tei-efecte-muschi-instructiuni-mod-folosire

Cum acţionează Revomuscle

Consumul de aminoacizi în timpul antrenamentului protejează mușchii de procesul catabolic (de dezasimilație) și normalizează secreția de hormoni.

Totodată, proteina purificată conținută în Revomuscle întărește proteinele naturale din organism, generând un plus de energie.

Acest produs acționează astfel:

 • Conferă forță și rezistență în timpul antrenamentelor;
 • Reduce riscul de leziuni musculare;
 • Înlătură senzația de oboseală în timpul pregătirii fizice;
 • Asigură creșterea masei musculare;
 • Arde în mod eficient depozitele de grăsime;
 • Înlătură durerea în urma efortului fizic;
 • Ajută la accelerarea vindecării microleziunilor ce pot să apară în timpul exercițiilor fizice.

Creșterea aportului de proteine ​​în timpul desfășurării unui program de antrenament fizic contribuie la creșterea masei musculare, fără a se depune grăsime. Corpul uman este dependent de grăsimi (lipide) și carbohidrați (glucoză din sânge și glicogen din mușchi) pentru a susține contracția musculară. Potrivit producătorului, Revomuscle conține carbohidrați (22g), grăsimi (5g) și proteine (70 gr)​, fiind sigur pentru organism și fără efecte secundare.

Aveți posibilitatea de a avea un corp atletic, armonios, frumos conturat și puternic. Vă veți îmbunătăți rezultatele în timpul exercițiilor fizice, vă veți depăși așteptările, vă puteți consolida rezistența fizică și vă veți conserva energia.

Sigur, tratamentul nu înlocuiește antrenamentele, nu face minuni de unul singur, dar vă poate susține efortul fizic pentru rezultate mai bune și mai rapide.

revomuscle-efecte-secundare-pareri-pret-sala

Mod de utilizare

Revomuscle este conceput sub formă de capsule. Prin urmare, pentru o eficiență sporită, luați două capsule cu 45 de minute înainte de a începe antrenamentul fizic și încă două, la 15-30 de minute, după terminarea antrenamentului.

În zilele în care nu intenționați să mergeți la sală sau să faceți exerciții fizice, se recomandă să luați două capsule, dimineața.

Urmați tratamentul timp de cinci săptămâni. 

Efecte secundare

Revomuscle nu are contraindicații, având compuși naturali, siguri pentru sănătate. Totuși, nu se recomandă administrarea produsului la femeile însărcinate și la cele care alăptează.

Nu luați tratamentul dacă știți că aveți o intoleranță sau o alergie la vreun compus utilizat la crearea acestui produs.

Adolescenții, fiind în perioada de creștere, nu trebuie să folosească acest tratament.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să evitați să consumați alcool sau să fumați, pentru că efectul va fi diminuat.

Feriți medicamentele de ochii iscoditori ai copiilor și aveți grijă să nu aibă acces la ele, pentru a evita sufocarea sau ingerarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *