Fumusețe, Îngrijire Ten

Snail Farm combate eficient ridurile

snail-farm-melc-mucus-ser-piele-pret

Snail Farm este un ser inovator, care se folosește de beneficiile mucusului de melc negru pentru a întineri pielea feței și pentru a reduce ridurile. Aplicarea tratamentului este extrem de ușoară, la îndemâna oricui, iar efectele sunt vizibile în scurt timp.

Ca și tratamentul pe bază de botox, mușchii se relaxează, iar pielea devine mai netedă, ridurile fiind reduse considerabil.

snail-farm-melc-mucus-ser-piele

Ce este Snail Farm

Serul Snail Farm este un produs care conține ingrediente naturale, astfel că pielea dumneavoastră îl va accepta cu ușurință, fără să vă temeți de eventuale efecte secundare.

Tinerețea este, înainte de toate, o stare de spirit. Astfel, ne putem simți foarte bine, putem ține timpul în loc ca stare interioară, dar anii, stresul, poluarea vor lăsa urme pe tenul nostru. Oricât am vrea să ignorăm aceste detalii care vin să ne contureze fața, la un moment dat, imaginea din oglindă nu va mai corespunde cu ceea ce simțim în interior, iar acest lucru va produce un dezechilibru.

Chiar dacă nu s-a găsit soluția unei „tinereți fără bătrânețe”, există variante de a menține aspectul pielii neted și ferm o perioadă mai lungă de timp. Unele soluții sunt dureroase, costisitoare și dau rezultate pe perioade mici de timp, astfel că trebuie reluate, la intervale regulate, cu tot disconfortul pe care îl presupun.

Serul Snail Farm nu vă determină să suportați intervenții dureroase și nici să parcurgeți distanțe lungi până la un specialist, la care se adaugă timpul pierdut pentru programare și tratament. Nu veți fi nevoiți nici să cheltuiți sume mari de bani.

Veți deveni propriul cosmetician și veți obține rezultate neașteptate într-un termen redus. Fața dumneavoastră se va simți răsfățată, iar acest lucru vă va îmbunătăți starea de spirit.

Pentru a avea o piele fină și luminoasă, profitați din plin și de vitaminele dăruite cu generozitate de natură, fructele și legumele aducându-vă multiple beneficii atât pentru aspectul pielii, cât și pentru o stare de sănătate generală.

nail-farm-melc-ser-ten-fata-crema-cosmetica

Ce conţine Snail Farm

Serul Snail Farm se bazează pe efectele benefice ale mucusului de melc negru. Melcii au început să fie folosiți în cosmetică în Asia. Cosmeticienii au lăsat moluștele să se miște nestingherite pe fața clientelor pentru a le scăpa de riduri și pentru a obține un efect de întinerire a pielii. Un astfel de tratament, chiar dacă la prima vedere ne produce o reacție de dezgust, nu este deloc ieftin, dar s-a dovedit a fi eficient.

Reținem, de aici, faptul că melcii pot ajuta pielea să se regenereze, pot remedia micile imperfecțiuni, acționează chiar și în caz de acnee, pete de culoare, puncte negre, cuperoză, ajută mușchii să se relaxeze, iar pielea rămâne netedă și radioasă.

Serul de întinerire a pielii se folosește de mucusul de melc negru gigant Achatina, dar vă scutește de repulsia pe care mulți dintre dumneavoastră o resimt numai la gândul că aceste moluște gelatinoase vi s-ar putea plimba pe față. Așa cum melcii reușesc să-și repare cochilia cu ajutorul mucusului, tot astfel va reuși să anixileze efectele trecerii anilor de pe fața dumneavoastră.

Mucusul de melc este bogat în acid hialuronic, recunoscut pentru efectul său de întinerire a pielii, pe care o hidratează în profuzime. Acesta ajută celulele să se regenereze.

Totodată, Snail Farm conține un mix de tripeptide Syn®-Ake. Este vorba de un compus care imită activitatea unei molecule din veninul de șarpe. Acesta are proprietăți excelente antirid și de netezire a pielii, cu un puternic efect anti-îmbătrânire. Totodată, serul are și efect antimicrobian.

snail-farm-melc-riduri-cearcane-piele

Cum acţionează Snail Farm

Serul anti-îmbătrânire și antirid Snail Farm acționează rapid, încă din primele zile de utilizare, iar efectele benefice devin evidente în câteva săptămâni. Acesta acționează asupra ridurilor, ajutând la relaxarea mușchilor, dar și la regenerarea celulelor, ceea ce va conduce la un aspect mai tânăr și revigorat al pielii dumneavoastră.

Petele de culoare închisă se vor reduce cu fiecare nouă utilizare, astfel că fața dumneavoastră va deveni mai luminoasă. Este știut faptul că pielea devine uscată, odată cu trecerea timpului. Acum, datorită efectului hidratant al serului, pielea își va recăpăta elasticitatea.

Acesta este capabil să reducă ridurile de expresie prin inhibarea contracțiilor musculare, având un efect asemănător injecțiilor cu botox.

Un rol important în modul în care se prezintă tenul nostru îl are și stilul de viață adoptat. De exemplu, fumatul afectează în mod semnificativ structura pielii, aceasta îmbătrânind înainte de vreme. Ridurile apar mai devreme și sunt mai multe decât în cazul unui nefumător, apar pete închise la culoare, pielea este mai uscată și devine ternă. Prin urmare, pentru rezultate mai bune ale tratamentului cu serul pe bază de mucus de melc, încercați să renunțați la țigări. Efortul vă va fi răsplătit din plin de felul în care se va reface structura pielii dumneavoastră și veți simți beneficiile în întregul organism.

snail-farm-melc-ser-crema-tratament-cosmetica

Mod de utilizare

Este recomandat ca acest produs să fie folosit zilnic, pentru ca serul să poată acționa constant asupra ridurilor, pe o perioadă de câteva săptămâni. De asemenea, este bine să-l aplicați de două ori pe zi, după ce vă treziți, dimineața, și seara, înainte de culcare.

Pentru a evita ca impuritățile adunate pe față, în timpul zilei, sau cele eliminate de piele, în timpul nopții, să pătrundă în straturile profunde ale dermei, curățați tenul înainte de a folosi serul antirid.

Veți ajuta la absorbția mai rapidă a compușilor naturali din Snail Farm în piele, dacă încercați să stimulați puțin circulația sanguină în zonele pe care vreți să le tratați. Astfel, masați ușor, cu buricele degetelor, pielea, în momentul în care o curățați.

Aplicați, apoi, serul pe ridurile din zona ochilor și continuați să neteziți ușor până când produsul este absorbit în întregime. Poate fi folosit cu succes și pentru a înlătura ridurile din jurul gurii, de pe frunte, chiar și de pe gât.

Chiar dacă este un produs creat pentru femei, poate fi folosit cu încredere și de domnii care își doresc un aspect mai tânăr al pielii.

Folosiți serul cel puțin trei săptămâni. Puteți relua tratamentul când doriți, pentru un efect de durată.

Efecte secundare

Serul anti-îmbătrânire și antirid nu are contraindicații. Puteți să încercați, pentru a nu avea nicio îndoială, pe o zonă mică de piele și verificați după câteva minute dacă a apărut roșeață sau dacă pielea s-a iritat.

Fiind un produs care se bazează pe ingrediente naturale, Snail Farm a limitat posibilitatea de apariție a efectelor secundare. Aveți grijă să nu fiți alergic la vreunul dintre ingredientele acestuia.

snail-farm-melc-antiriduri-antiimbatranire-crema-ser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *