Îngrijire Ten

Wonder Cells – reduce ridurile şi reface elasticitatea pielii

Wonder Cells este o cremă de faţă, recomandată celor care doresc să scape de riduri şi vor ca pielea feţei să redevină elastică şi fermă. Crema reuşeşte să hidrateze pielea feţei, iar producătorul susţine că rezultatele apar după primele folosiri: ridurile adânci, de expresie, se estompează, iar pielea e mai luminoasă, mai sănătoasă.

wonder-cells-crema-fata-cumpara

Ce este Wonder Cells

Îngrijirea tenului este un domeniu vast al cosmeticii, unde putem întâlni tratamente complexe, de la chirurgie estetică la proceduri laser, până la creme folosite zilnic de femei. Multe dintre creme se bazează pe produse naturale, recunoscute pentru eficienţa în îngrijirea tenului.

Wonder Cells este o cremă care promite eficienţă în îngrijirea pielii feţei, reuşind să redea fermitate conturului feţei, să reducă ridurile adânci, să calmeze şi să hidrateze pielea iritată. E greu de crezut că o cremă reuşeşte să bifeze toate aceste avantaje, dar producătorii susţin că Wonder Cells a trecut toate testele consumatorilor şi că majoritatea acestora au avut cuvinte de laudă pentru produs şi rezultatele acestuia.

Cremele bazate pe componente naturale şi extracte naturale din plante reuşesc să îmbunătăţească activitatea celulelor, oferind pielii doze mari de vitamina E şi C, recunoscute pentru rolul pe care îl au în sinteza colagenului. Principalul avantaj al unor astfel de creme este că nu conţin conservanţi, pot fi folosite şi de persoane cu piele sensibilă, având în compoziţie uleiuri esenţiale.

O cremă de faţă este recomandată tutror persoanelor, indiferent de vârstă. O persoană tânără are nevoie de o piele sănătoasă, fără acnee şi puncte negre, iar odată cu înaintarea în vârstă trebuie combătute ridurile şi hidratată pielea.

wonder-cells-crema-hidratare-seara-cumpara

 Ce conţine Wonder Cells

Componentele oricărei creme sunt importante în eficienţa acesteia, este important ca ingredinetele să nu creeze alergii, iritaţii, să fie naturale, să ofere un complex de vitamine şi minerale. Wonder Cells este o cremă produsă fără utilizarea alcoolului, substanţelor alcaline sau glicerinei.

Principalul atu al cremei, aşa cum arată prospectul, este uleiul de avocado. Acesta hidratează pielea şi o protejează de radiaţiile ultraviolete, ajută la metabolizarea colagenului. Uleiul de avocado conţine betacaroten, proteine, lecitină, acizi graşi şi vitaminele A, D şi E.

În compoziţia Wonder Cells intră şi apă pură de izvor. Sunt firme celebre de cosmetice care folosesc apa termală sau de izvor în componenţa cremelor, acest lucru asigurând un aport de vitamine şi minerale, o hidratare sănătoasă a pielii şi o revitalizare a stratului superior, pielea redevenind mai fină, netedă.

Acidul hialuronic este o altă componentă esenţială a cremei Wonder Cells, eficienţa acestuia în industria de cosmetice fiind arhicunoscută. Acidul hialuronic este un carbohidrat ce se găseşte în mod natural în organismul uman, în special în cartilaje şi în piele. Rolul acestuia este să transporte nutrienţii către celule, purificându-le pe acestea de toxine. Volumul acidului hialuronic din epidermă scade odată cu vârsta, de aceea folosirea unei creme care să conţină acid hialuronic ajută la reîntinerirea pielii feţei.

wonder-cells-crema-cearcane-cumpara

Cum acţionează Wonder Cells

Cremele de faţă nu sunt un moft, ci au devenit o adevărată necesitate pentru cei care ţin la sănătatea tenului. Nu doar femeile îşi îngrijesc pielea feţei folosind creme, ci mai nou şi bărbaţii preocupaţi de aspectul lor apelează la tratamente cosmetice.

Cauzele care duc la îmbătrânirea prematură a pielii sunt multiple, cele mai întâlnite fiind deficitul de estrogen, stresul, reducerea cantităţii de colagen odată cu înaintarea în vârstă, poluarea. Toate aceste cauze afectează tenul, apar riduri pronunţate, pori dilataţi şi piele iritată. Producătorul Wonder Cells promite soluţia pentru un ten curat, sănătos şi ferm.

Vitaminele şi mineralele din cremă hrănesc pielea şi îi redau o luminozitate naturală. Pielea este curată şi hidratată corect. Ridurile se reduc în zona frunţii şi în jurul ochilor, pielea este mai netedă şi mai elastică. Pe lângă regenerarea pielii, Wonder Cells protejează şi împotriva radiaţiilor ultraviolete, filtrele SPF puternice reuşind să păstreze pielea sănătoasă şi protejată.

Crema are un miros floral subtil, iar îngrijirea zilnică a tenului devine un ritual plăcut. E suficient să vă treziţi cu 30 de minute mai devreme ca de obicei şi să aplicaţi crema după ce vă spălaţi pe faţă, începând astfel ziua cu o piele energizată şi tonifiată. La finalul unei zile, înainte de culcare, reluarea acestui procedeu va oferi un moment de plăcere şi relaxare, crema acţionând şi intrând în piele pe durata întregii nopţi.

wonder-cells-crema-riduri-cumpara

Mod de utilizare Wonder Cells

Wonder Cells este o cremă foarte uşor de folosit, este recomandat să se aplice de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Mai întâi de toate pielea să fie curată, prin îndepărtarea machiajului, a cosmeticelor în general. Pe pielea curată se aplică Wonder Cells şi se masează uşor până ce crema este absorbită în piele.

Pentru un ten sănătos şi frumos este nevoie şi de un regim de viaţă echilibrat, nu trebuie neglijate alimentaţia, odihna, efortul fizic. Persoanele care au reuşit să slăbească în urma unui regim echilibrat au recâştigat şi un ten mai sănătos, cearcănele s-au estompat şi umflăturile de sub ochi au dispărut. Trebuie să înţelegeţi că o cremă nu poate face minuni în lipsa obiceiurilor sănătoase şi nici nu are cum să aibă rezultatul unei intervenţii chirurgicale estetice. Cu toate astea, e recomandat să foloseşti zilnic o cremă de faţă eficientă şi să adopţi un stil de viaţă sănătos, acestea reuşind să dea rezultate pe termen lung, iar tenul să se refacă în timp.

Efecte secundare

E foarte important să îţi alegi cu grijă crema de faţă. În primul rând trebuie să fie eficientă şi potrivită tipului de ten. Pe lângă asta, trebuie să verifici cu atenţie lista de ingrediente pentru a te asigura că nu ai alergie la vreun component al cremei. Toleranţa la produs se poate testa foarte uşor în cazul unei creme, prin aplicarea unei cantităţi mici pe încheietura mâinii. Aşteptaţi câteva minute şi dacă zona nu se înroşeşte sau irită, atunci produsul se poate folosi fără probleme.

În concluzie, Wonder Cells este o cremă ce pare potrivită pentru persoanele care vor să îşi întreţină şi îngrijească pielea feţei, dar noi recomandăm ca un tratament cu cosmetice să fie însoţit şi de un stil de viaţă sănătos, cu respectarea alimentaţiei, odihnei şi a nevoii de mişcare.

wonder-cells-crema-fata-pori-cumpara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *