Fumusețe, Îngrijire Ten

Energy Beauty Bar – tonifică faţa şi reduce ridurile prin vibromasaj cu ioni de aur

Energy Beauty Bar este un aparat revoluţionar de lifting facial cu ajutorul căruia câştigi lupta împotriva îmbătrânirii pielii: scapi de riduri, conturul feţei redevine ferm, pielea este mai elastică.

Industria cosmetică e un domeniu spectaculos în care apar produse noi în fiecare zi. Cunoaştem cu toţii creme care promit că vă pot reda tinereţea pielii, că vă scapă de riduri sau acnee. Multe dintre ele sunt eficiente, însă există şi un alt mod de abordare, iar specialiştii au creat Energy Beauty Bar, un aparat profesional de lifting facial. Energy Beauty Bar poate înlocui tratamente la salonul de înfrumuseţare sau produse cosmetice mult mai scumpe, efectul său asupra tenului fiind vizibil de la primele folosiri.

Ce este Energy Beauty Bar

Este un dispozitiv de vibromasaj placat cu aur de 24K. Terapia cu masaj prin vibraţii este o tehnologie modernă a cosmeticii şi îngrijirii feţei, bazându-se pe microcurenţi care pătrund în piele. Acest lucru stimulează circulaţia sanguină, hidratarea pielii, toxinele sunt eliminate mai uşor, iar pielea îşi recapătă tonusul şi elasticitatea.

Oricine a mai încercat să scape de riduri ştie cât de complicat este acest proces. Procedeele eficiente implică injectarea unor substanţe în piele sau chirurgie estetică, opţiune eficientă, dar foarte costisitoare şi cu un grad mare de risc. Toată lumea îşi doreşte ceva eficient şi fără riscuri, care să nu coste nici foarte mult. Pentru toţi aceştia există Energy Beauty Bar.

Energy Beauty Bar generează microvibraţii (în jur de 6.000-7.000 pe minut), acestea oferind o stimulare musculară şi vibromasaj care îmbunătăţesc fermitatea şi elasticitatea pielii. Aparatul stimulează producerea de colagen şi chiar după primele utilizări puteţi observa un ten luminos, mai sănătos, iar ceea ce e cel mai important este conturul mai ridicat al feţei şi aspectul tineresc.

Produsul poate fi folosit atât de femei, cât şi de bărbaţi. Chiar dacă industria cosmetică se adresează mai degrabă femeilor, în ultima vreme tot mai mulţi bărbaţi sunt preocupaţi de aspectul lor şi de cum pot să-l îmbunătăţească. Eliminarea cearcănelor, a pungilor de sub ochi, a ridurilor de pe frunte şi gât şi un aspect vizibil întinerit al pielii sunt calităţi ale Energy Beauty Bar apreciate de bărbaţii care au participat la testele clinice ale produsului.

Cum acţionează Energy Beauty Bar

Aparatul se utilizează foarte uşor. Este recomandată folosirea sa împreună cu loţiunea de faţă pe care o folosiţi în mod obişnuit. În timp ce crema intră în piele folosiţi Energy Beauty Bar. Prin vibromasaj şi acţiunea ionilor de aur se obţine un aspect întinerit al pielii, un ten ferm, cu elasticitate ridicată, dispar ridurile, punctele negre, acneea, pungile de sub ochi, iar masarea pielii prin vibraţii stimulează circulaţia sanguină. Toate acestea accelerează procesul de întinerire naturală a pielii.

Pe lângă beneficiul cosmetic, o piele întinerită şi mai elastică, vibromasajul Energy Beauty Bar reuşeşte să scape pielea şi de alte probleme: acneea şi punctele negre. Acest lucru se realizează prin stinularea circulaţiei sanguine, hidratarea corectă a pielii şi detoxifierea acesteia.

Energy Beauty Bar se foloseşte cu precădere pe anumite zone ale feţei, respectiv frunte, obraji, dar poate fi eficient şi la nivelul pielii gâtului, acolo unde de la o anumită vârstă pielea îşi pierde elasticitatea şi fermitatea. Pentru multe persoane stresul şi oboseala pot produce cearcăne, dar pot aduce şi probleme tenului. Toate acestea duc şi la o îmbătrânire prematură a tenului. În lupta cu problemele tenului sunt recomandate masarea zonelor afectate, o hidratare corectă a pielii, o alimentaţie sănătoasă şi un stil de viaţă ordonat din care să nu lipsească minim şapte ore de somn.

Mod de utilizare Energy Beauty Bar

Înainte de folosirea Energy Beauty Bar asiguraţi-vă că tenul este bine curăţat, spălaţi-vă pe faţă şi apoi aplicaţi crema hidratantă pe care o folosiţi de obicei. Cât timp loţiunea intră în piele porniţi aparatul şi folosiţi-l pentru 3-5 minute. În cazul în care crema folosită este una pentru ten uscat puteţi prelungi timpul de folosire până la 10 minute.

Butonul din partea de jos a mânerului porneşte aparatul, iar acesta va începe să vibreze imediat.

Masaţi cu mişcări de jos în sus pielea feţei, iar vibromasajul va ajuta la absorbirea cremei în piele, dar şi la stimularea muşchilor feţei. Puteţi folosi aparatul la nivelul obrajilor, gâtului, frunţii.

Aparatul se foloseşte o dată pe zi, de preferat seara, înainte de culcare. Pentru rezultate de lungă durată este recomandat să îl utilizaţi zilnic, timp de 60 de zile. În această perioadă tenul se hidratează corect prin faptul că de fiecare dată când folosiţi Energy Beauty Bar aplicaţi crema preferată. De asemenea vibromasajul cu ioni de aur este benefic tenului, stimulând circulaţia sanguină. Ideal este ca în perioada tratamentului să consumaţi cât mai multe fructe şi să vă hidrataţi suficient, asta ajutând tenul să se detoxifieze. Veţi observa, la finalul celor 60 de zile, că pielea feţei este cu totul alta decât la începutul tratamentului, mai fermă, au dispărut pungile de sub ochi şi cearcănele, tenul este mai curat şi mai luminos.

Energy Beauty Bar este un dispozitiv rezistent la apă şi funcţionează cu o baterie AA (bateria nu este inclusă şi trebuie achiziţionată separat).

 

Efecte secundare?

Energy Beauty Bar nu are efecte secundare sau contraindicaţii, aparatul nefiind invaziv, iar rolul său este de a masa pielea. Prin masaj este intensificată circulaţia sanguină, muşchii sunt tonifiaţi, iar pielea feţei va căpăta un aspect întinerit.

În concluzie, Energy Beauty Bar este un produs revoluţionar de întreţinere a pielii, o soluţie eficientă antiîmbătrânire. Aparatul foloseşte o tehnologie nouă în cosmetică, vibromasaj cu ioni de aur. Microvibraţiile (6.000-7.000 pe minut) stimulează muşchii faciali, tonificând şi ridicând vizibil conturul feţei. Produsul se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor şi este foarte uşor de folosit.

O părere la “Energy Beauty Bar – tonifică faţa şi reduce ridurile prin vibromasaj cu ioni de aur

  1. Mircea spune:

    I-am luat cadou prietenei mele si e foarte multumita de el +++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *