Fumusețe

Fly Bra – ‘sutienul invizibil’, fără bretele şi cu efect de push up

Fly Bra este un sutien revoluţionar fără bretele, alcătuit doar din două cupe din silicon al căror rol e să ridice şi să fixeze sânii. Acest sutien este ideal pentru rochiile sau bluzele cu spatele gol şi cu decolteu adânc.

Secretul constă într-o substanță adezivă specială, cu care este căptuşit sutienul şi datorită acestei caracteristici Fly Bra se mulează perfect pe sâni şi nu cade în timpul purtării. Avantajul principal al acestuia este absența bretelelor și a elementelor de fixare. Sutienul este alcătuit din două cupe, care sunt legate una de cealaltă prin șnururi. Șnurul confortabil va ajuta la strângerea sutienului astfel încât pieptul să crească vizibil și să se formeze un decolteu demn de invidiat.

Fly Bra este un sutien care se adaptează optim siluetei feminine, indiferent cât de mari sunt sânii.

fly bra flybra sutien sani ridicati

Ce este Fly Bra

Sutienul Fly Bra, supranumit şi ”sutienul invizibil” este un accesoriu vestimental ideal pentru cele care vor să poarte rochii sau bluze fără spate şi decoltate. Astfel, nu se mai vede inestetic sistemul de prindere al sutienului clasic şi nici bretelele acestuia. Fly Bra are doar partea din faţă, lipsindu-i sistemul clasic de prindere pe care îl au sutienele obişnuite. Asta nu înseamnă însă că nu este la fel de practic sau de bine fixat ca orice alt sutien.

Fly Bra este realizat din silicon medical, nu produce reacţii alergice şi se lipeşte de piele. Nu există cusături sau alte elemente de fixare care pot provoca disconfort în timpul purtării. Sutienul este invizibil chiar și sub îmbrăcămintea cea mai transparentă. Rolul Fly Bra este de a ridica sânii şi de a le oferi o formă perfectă, permiţând femeilor să poarte cu încredere haine fără spate. Sutienul este confortabil, sânii sunt susţinuţi fără inesteticele bretele.

Rolul Fly Bra nu este numai de a permite purtarea unor rochii de seară cu spatele gol, ci şi de a da o formă frumoasă şi de a ridica sânii. Cupele din silicon au o formă anatomică, iar după lipirea pe lateralul sânilor simpla strângere a şnurului ce leagă cupele va ridica sânii şi va oferi volum bustului.

Fly Bra se vinde într-o singură mărime, indiferent de forma sau de dimensiunea sânilor sutienul se lipeşte de aceştia, iar prin strângerea şnurului sânii se ridică şi sunt susţinuţi bine de Fly Bra.

Fly Bra FlyBra pushup sutien ridicare sani

Ce avantaje are Fly Bra

În comparație cu alte sutiene, Fly Bra are o serie de avantaje care îl diferențiază de alte produse similare:

-poţi purta toate hainele pe care le doreşti. Este un sutien subţire, de doar 0,3 milimetri, ceea ce îl face aproape invizibil, chiar şi pe sub o rochie din dantelă. Lipsa breteleleor îţi permite să porţi cu plăcere rochii sau bluze cu spatele gol sau cu decolteu în formă de V.

-foarte uşor de folosit. Deşi lipsa bretelelor sau a sistemelor de prindere clasice ar putea să îngrijoreze, Fly Bra se lipeşte foarte uşor de lateralul sânilor şi este foarte bine fixat. Vă puteţi menţine stilul activ de viaţă când purtaţi acest sutien, el nu împiedică mișcarea, nu strânge pieptul, puteți duce cu siguranță un stil de viață activ.

– o singură mărime. Dimensiunea universală te ajută să eviţi dificultățile în alegerea unui model care să se potrivească perfect pe sâni. Fly Bra are o prindere specială prin lipire de piele, iar ajustarea cu şnur îţi permite să dai forma dorită bustului.

măreşte dimensiunea sânilor cu 1-2 mărimi. Sigur că sânii rămân la fel de mari, dar prin ridicarea pe care Fly Bra o face dimensiunea bustului pare mai mare, sânii sunt mai ridicaţi şi au o formă rotundă.

fly bra flybra ridicare sani silicon sutien invizibil rochie fara spate

Mod de utilizare al Fly Bra

Sutienul clasic nu este cel mai uşor de folosit accesoriu vestimentar din garderoba unei femei. Sistemul de prindere, cupele cu sârme rigide pot produce răni sau iritaţii, iar bretelele pot lăsa urme inestetice atunci când purtaţi rochii de vară. Toate aceste probleme dispar când folosiţi Fly Bra.

Sutienul este uşor de folosit, sistemul de prindere se face pintr-un adeziv special prezent pe lateralele produsului. Adezivul nu dispare în urma spălărilor, însă este recomandat să nu uscaţi sutienul în lumina directă a soarelui.

Recomandarea este să aplicaţi Fly Bra imediat după un duş, deoarece siliconul are o aderenţă mai bună pe o piele curată. Când nu se foloseşte, sutienul se păstrează cu protecţii lipite pe zonele de prindere, pentru a evita deteriorarea acestora.

Cum se spală acest sutien? Nu este foarte complicat. Folosiţi apă caldă şi săpun, fără a-l freca insistent. Apoi îl puneţi la uscat, fără a-l expune în lumina directă a soarelui, iar la final lipiţi protecţiile pe cupele sutienului până când îl veţi utiliza din nou. Îniante de a-l purta scoateţi din nou protecţiile, dar aveţi grijă să le puneţi la loc când nu-l mai purtaţi. În felul acesta vă asiguraţi că adezivul special este protejat şi nu se usucă.

sani ridicati silicon sutien invizibil

Efecte secundare?

Toate persoanele care au purtat Fly Bra au lăudat confortul oferit de sutien. Sânii au fost susţinuţi fără ca pielea să fie rănită sau iritată de bretele, sârme rigide sau cusături. Fly Bra este realizat din silicon medical, iar acest lucru face ca sutienul să nu producă reacţii alergice. Deci este un produs sigur şi uşor de folosit, recomandat celor care vor să-şi îmbunătăţească apectul bustului, confortabil şi fără efecte secundare.

În concluzie, Fly Bra este un accesoriu vestimentar ce nu ar trebui să lipsească din gaderoba oricărei femei, fiind singura soluţie estetică pentru a purta rochii sau bluze fără spate. Fly Bra poate fi o soluţie şi pentru cele care vor rochia de mireasă perfectă, fără spate şi decoltată. Indiferent de moment, Fly Bra te poate ajuta să arăţi impecabil, oferind confort şi siguranţă celei care îl poartă. În plus, dispar şi problemele pe care le aducea un sutien obişnuit: iritaţii produse de bretele, dureri provocate de sârmele rigide, sistemul de închidere incomod.

Cele care au purat Fly Bra îl recomandă, motivele fiind şi de natură estetică (sânii au o formă perfectă, sunt ridicaţi şi bine fixaţi), dar asigură şi un confort sporit (realizat din silicon medical, fără a produce reacţii alergice).

fly bra sutien fluture silicon decolteu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *