Sănătate, Terapeutice

Herbal Tea, ceaiul monahal care te scapă de paraziți

herbal-tea-ceai-monahal-antiparazitar-pret

Herbal Tea este un ceai monahal, 100% natural, care acționează eficient împotriva paraziților intestinali și nu numai. Plantele din compoziția ceaiului sunt culese din zone ecologice, iar formula a fost aleasă în urma consultării rețetelor monahale.

Organismul se va curăța de paraziți, va funcționa mai bine, veți scăpa de senzația de oboseală și vă veți proteja de boli serioase generate de prezența acestora în corp.

herbal-tea-farmacia-tei-efecte-paraziti

Ce este Herbal Tea

Infestarea cu paraziți este foarte larg răspândită, mulți dintre cei afectați nefiind însă conștienți de prezența acestora în organism. Chiar dacă nevăzuți, paraziții pot cauza probleme serioase de sănătate.

Herbal Tea vine să vă scape de acești musafiri nepoftiți, redându-vă starea de sănătate și energia. Este o băutură cu gust plăcut, care poate intra în obiceiurile dumneavoastră zilnice, pentru o perioadă de trei luni, și vă va proteja organele de atacurile locatarilor nedoriți.

Chiar dacă nu sunteți sigur că sunteți infestat, puteți să beți ceaiul în scop preventiv. Sunt însă câteva semne care vă pot indica prezența viermilor și paraziților în corp. Acestea sunt:

 • Starea de oboseală accentuată, pentru perioade mai lungi de timp
 • Diverse reacții alergice
 • Erupții cutanate
 • Dureri de cap
 • Dureri în gât
 • Insomnie
 • Lipsa apetitului
 • Cearcăne accentuate sau o inflamare a feței
 • Dureri abdominale
 • Greață sau vărsături.

Dacă aveți unul sau mai multe simptome din cele enunțate, ar fi bine să luați măsuri, pentru a nu lăsa ca lucrurile să se agraveze.

Dacă unul dintre membrii familiei dumneavoastră are astfel de simptome, este bine să urmați o cură de deparazitare împreună. Dacă tratamentul este administrat doar celui ce se confruntă cu problema, s-ar putea ca infestarea să se perpetueze. Nu va scăpa nici el de paraziți și se vor molipsi și ceilalți membri ai familiei. herbal-tea-ceai-monahal-paraziti-viermi-detoxifiere

Ce conţine Herbal Tea

Herbal Tea vine cu o formulă exclusiv naturală, bazată pe beneficiile plantelor, pentru a vă ajuta să eliminați paraziții din corp, dar și să preveniți infestarea. Astfel, ceaiul reprezintă un amestec de frunze de mesteacăn, coajă de stejar, gălbenele, mentă, pelin, mușețel, cătină, cimbru și pătrunjel.

Pentru a înțelege cum acționează aceste ingrediente în beneficiul sănătății dumneavoastră, vom prezenta, pe rând, fiecare dintre compușii săi.

  • Frunzele de mesteacăn au un efect diuretic și detoxifiant, are acțiune antiseptică și este foarte bun pentru tratarea afecțiunilor rinichilor și vezicii urinare.
  • Coaja de stejar este un antiparazitar și antiseptic intestinal, dar are și efect calmant, funcționând ca un pansament pentru stomac.
  • Gălbenelele sunt și ele foarte utile pentru eliminarea paraziților, fiind un bun antiseptic și cicatrizant, dar au și acțiune antiinflamatorie și antimicrobiană.
  • Menta este și ea un vermifug natural, dar are și efect calmant, antispastic și antiinflamator. Totodată, îmbunătățește digestia și ajută la buna funcționare a ficatului.
  • Pelinul este cunoscut și el pentru capacitatea sa de a elimina viermii intestinali și de a îmbunătăți digestia. De asemenea, ajută la buna funcționare a ficatului și pancreasului.
  • Mușețelul este antibioticul pe care îl putem lua singuri din natură. Dincolo de acțiunea sa antiparazitară, este un util și la îndemână dezinfectant, antifungic și un bun calmant.
 • Cătina acționează și ea pentru eliminarea paraziților din organism. În plus, fiind bogată în vitamina C, ajută la creșterea imunității și are efect tonifiant.
 • Cimbrul este util în curele de deparazitare și acționează eficient, mai ales, în cazul infestării cu giardia, dar împiedică și reproducerea paraziților. Are rol antibacterian și antimicrobian.
 • Pătrunjelul conține o cantitate mare de vitamina C, care vă va proteja organismul de boli. Combate problemele renale, ajută digestia, purifică organismul și ajută ficatul.

herbal-tea-batrani-ceai-antiparaziti-mod-folosire

Cum acţionează Herbal Tea

Infestările cu paraziți sunt responsabile de multe dintre afecțiunile și disfuncțiile din organism. Dintre acestea, amintim scăderea apetitului, starea de nervozitate, privarea de somn, durerile în zona abdominală, greța și vărsăturile, durerile de cap, dar și probleme mai grave, cum sunt afecțiunile cardiovasculare.

Este important să acționăm din timp pentru a elimina paraziții, dacă aceștia au ajuns deja în organismul nostru, sau să acționăm preventiv, pentru a ne feri de probleme.

Ceaiul monahal Herbal Tea vă ajută să acționați în ambele direcții. Plantele combinate în acest produs acționează asupra unui spectru larg de paraziți, determinând organismul fie să-i omoare, fie să-i elimine.

Luat zilnic, acesta va reuși să rezolve problema în doar trei săptămâni. Este necesar însă să repetați tratamentul, după o pauză de câteva zile, pentru a acționa asupra paraziților care se aflau în diverse stadii de dezvoltare la momentul primei cure.

Astfel, după trei luni de administrare, veți fi sigur că ați scăpat de aceștia și vă veți recăpăta echilibrul în organism, plantele incluse în acest ceai având și un efect curativ, nu doar antiparazitar.

Efectul calmant al unor ingrediente vă va scăpa de durerile și crampele abdominale.

Mod de utilizare

Fiind un ceai, Herbal Tea este simplu de administrat. În plus, are un gust bun și o aromă plăcută.

Astfel, puneți o linguriță de ceai într-o cană cu apă fierbinte și acoperiți. Lăsați la infuzat timp de 10-15 minute, apoi strecurați și beți licoarea.

Este necesar să consumați 2-3 căni pe zi, înainte de masă.

După trei săptămâni de administrare, faceți o pauză de o săptămână. Reluați cura conform acelorași recomandări, continuând tratamentul timp de trei luni.

Este important ca în cazul în care există un membru al familiei la care s-a dovedit infestarea, toți membrii acelei familii să urmeze tratamentul antiparazitar. herbal-tea-farmacia-catena-instructiuni-folosire-ceai-paraziti

Efecte secundare

Spre deosebire de alte tratamente pe bază de pastile, ceaiul din plante nu are efecte secundare.

În cazuri extrem de  rare, cazuri particulare cunoscute cu alergii, s-ar putea să apară o reacție a organismului la vreunul dintre componentele ceaiului.

Dacă știți că aveți o astfel de sensibilitate, verificați lista cu ingrediente pentru a înlătura posibilitatea să fiți alergic la unul dintre ele.

Evitați să consumați acest produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați, întrucât nu au fost studiate efectele sale asupra acestor categorii de persoane.

De asemenea, manifestați prudență în cazul copiilor sub 14 ani, din același motiv, mai ales în privința cantității administrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *