Fumusețe, Îngrijire Ten

Lumiskin, pentru un ten luminos, fără pete pigmentare, reduce pistruii

collagena-lumiskin-pigmentare-pistrui-pete-fata-ten-crema

Lumiskin este o cremă din ingrediente naturale, cu ajutorul căreia puteți diminua problemele de pigmentare ale pielii, cum ar fi pistruii. Cu acest produs anti-pigmentare, puteți avea o piele mai tânără, mai frumoasă, cu o culoare uniformă, fără pete. Cu un tratament de 30 de zile, veți obține rezultate vizibile, pe termen lung.

collagena-lumiskin-pret-pareri-farmacie-crema-pistrui-pigmentare

Ce este Lumiskin

Problemele de pigmentare sunt mai frecvente decât credeți. Cu toții dorim să avem o piele luminoasă și fără imperfecțiuni, dar uneori acest lucru pare imposibil. Crema Lumiskin vă poate uniformiza nuanța pielii, rapid și sigur.

Principala responsabilă pentru colorarea pielii și a modificărilor acesteia este melanina. Această substanță reglează culoarea sau pigmentul pielii noastre. Ea poate fi influențată de moștenirea genetică, problemele hormonale, expunerea prelungită la soare, unele produse și chiar ceea ce mâncăm.

Există momente în viața noastră în care suntem mai predispuși la tulburări de pigmentare, cum ar fi sarcina, adolescența, dieta necorespunzătoare, regimul slab de îngrijire a pielii sau anumite perioade ale anului.

Atunci când corpul dumneavoastră nu funcționează corespunzător, pielea o reflectă. În timpul sarcinii, ne putem trezi cu pete întunecate pe piele. Când ne expunem în mod necorespunzător la soare, pielea noastră poate fi, de asemenea, deteriorată.

Prin urmare, este important să hrănim pielea, astfel încât procesele interne care implică acțiunea melaninei să se normalizeze și pielea noastră să aibă, din nou, acel aspect luminos, ferm, sănătos.

Pentru a face față problemelor de pigmentare a pielii, există nenumărate soluții, cum ar fi tratamente cu laser, pilule sau tratamente chimice. Acestea ori sunt foarte costisitoare, ori pot crea probleme anumitor organe, ori nu oferă rezultate pe termen lung.

Crema Limiskin este însă un produs natural, fără efecte adverse, care acționează local, fiind bine tolerată de piele.

ollagena-lumiskin-crema-antipigmentare-pistrui-pete

Ce conţine Lumiskin

Crema cu colagen Lumiskin reprezintă un mod sigur și non-invaziv de a restabili uniformitatea tonului pielii. Acest produs luptă împotriva petelor provocate de factori externi și reduce pistruii. Pielea își recapătă aspectul sănătos, devenind netedă, hidratată și întinerită, în doar 30 de zile de utilizare.

Ingredientele folosite pentru a crea crema anti-pigmentare sunt 100% naturale. Aceasta conține:

 • Colagen – unul dintre cele mai utilizate elemente în produsele cosmetice. El ajută celulele să se regenereze, pielea fiind întinerită, fermă și catifelată.
 • Uleiul de jojoba este eficient în tratarea pielii grase, dar ajută ca celelalte ingrediente să pătrundă în straturile profunde ale pielii. Este recunoscut pentru conținutul său bogat în antioxidanți, având capacitatea de a atrage radicalii de oxigen și de a elimina radicalii liberi.
 • Uleiul de iasomie are un efect analgezic, tonic și antiinflamator. Hidratează pielea și diminuează petele pigmentare. Datorită antioxidanților, protejează pielea supusă procesului de îmbătrânire.
 • Lumisphere ajută la îmbunătățirea sintezei melaninei.

Toate aceste ingrediente lucrează pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, pentru a permite regenerarea acesteia, remediază imperfecțiunile și o protejează de efectul razelor ultraviolete. Tenul dumneavoastră va fi mai luminos și va avea o strălucire naturală.

Un ten cu probleme poate știrbi încrederea în sine, poate conduce la complexe și frustrări. Devenim reținuți în relațiile cu ceilalți și acest lucru ne poate afecta activitatea, dar și viața, în general.

Odată remediate aceste probleme, veți căpăta mai mult curaj, veți fi mulțumiți de imaginea din oglindă și veți deveni mai optimiști și încrezători. Deschiderea pe care o arătați către lume vi se va întoarce imediat și vă veți putea bucura de o mai mare popularitate în cercul dumneavoastră de prieteni sau la locul de muncă.

collagena-lumiskin-pigmentare-piele-luminoasa-sanatoasa

Cum acţionează Lumiskin

Crema cu colagen Lumiskin este ușor de folosit și la îndemâna oricui. În numai 30 de zile, vă puteți îmbunătăți aspectul tenului dumneavoastră, pielea devenind mai fină, mai catifelată și mai fermă, dar veți ameliora și petele, pistruii sau urmele de la acnee. Aplicarea regulată a acestei creme vă va proteja pielea pe termen lung:

 • Veți încetini procesul de îmbătrânire și formarea ridurilor;
 • Veți reduce petele pigmentare și veți preveni reapariția lor;
 • Veți îmbunătăți imediat aspectul pielii și culoarea acesteia;
 • Veți reduce ridurile adânci;
 • Veți îmbunătăți funcțiile de protecție a pielii și sistemul imunitar al celulelor împotriva factorilor externi;
 • Pielea își va recăpăta aspectul sănătos și luminos;
 • Uniformizează tonul pielii și luptă împotriva petelor pigmentare.

Ingredientele naturale pătrund adânc în piele și o hidratează, dar ajută și la regenerarea celulară, tenul rămânând cu o culoare uniformă, dar și vizibil întinerit.

Dincolo de problemele moștenite genetic sau de cele provocate de sarcină, de schimbări hormonale sau de expunerea la soare, tenul nostru va reflecta și starea stomacului sau intestinelor noastre. Astfel, o alimentație sănătoasă, o cură de detoxifiere a organismului ar putea ajuta pielea să fie luminoasă și radioasă. Consumul de legume și fructe (mai ales citrice) este benefic pentru aspectul tenului dumneavoastră. Toate acestea ar putea potența efectul cremei și vor avea urmări benefice pe o perioadă lungă de timp.

În plus, nu uitați să zâmbiți, să vă bucurați cât mai des, pentru că strălucirea vine și din interior, iar o bună stare de spirit se va reflecta și pe pielea dumneavoastră. Optimismul este, de altfel, cel mai bun remediu pentru sănătatea generală a organismului. collagena-lumiskin-pistrui-pigmentare-pete-fata

Mod de utilizare

Procesul de aplicare a cremei Lumiskin este foarte simplu. Înainte de toate, curățați bine tenul. Apoi, aplicați crema anti-pigmentare, masând ușor, cu mișcări circulare, pentru a pătrunde în piele.

Este bine să o folosiți de două ori pe zi, dimineața și seara, înainte de culcare. Producătorul susține că, într-o lună de zile, veți observa o diminuare semnificativă a petelor și pistruilor.

Puteți folosi crema periodic pentru un efect de lungă durată și pentru a asigura o bună protecție a pielii.

Efecte secundare

Crema anti-pigmentare Lumiskin este creată din ingrediente exclusiv naturale, astfel că vă veți putea îngriji pielea și veți scăpa de petele nedorite, fără efecte adverse. Este un produs sigur, fără substanțe chimice periculoase, pielea fiind îngrijită și protejată.

Dacă știți că aveți alergii, verificați lista de ingrediente să nu fiți alergic la vreunul dintre ele. Pentru a fi siguri, puneți o cantitate mică de cremă pe o porțiune restrânsă de piele și așteptați câteva minute, pentru a vedea dacă pielea se înroșește sau irită.

Nu lăsați crema la îndemâna copiilor mici, pentru a evita ingerarea acesteia.

collagena-lumiskin-crema-fata-pete-pistrui-riduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *