Masă musculară

XG-55, pentru mușchi puternici și abdomen plat

xg-55-sala-fitness-sport-muschi-abdomen

XG-55 este un produs destinat bărbaților, care vor să accentueze și să grăbească efectele antrenamentelor fizice, pentru a obține creșterea masei musculare, într-o perioadă de timp mai scurtă. Totodată, acest produs natural ajută și la arderea grăsimilor, crescând rezistența organismului și generând energie.

Producătorul susține că pilulele pentru creșterea masei musculare ajută și la creșterea performanțelor sexuale.

xg-55-antenament-alimentatie-muschi-odihna

Ce este XG-55

Preocuparea bărbaților pentru propria înfățișare a crescut considerabil în ultimele decenii. Dacă femeile sunt mai preocupate de siluetă, aspectul părului ori machiaj, bărbații investesc timp, energie și bani în dezvoltarea masei musculare.

Dincolo de aspectul plăcut, mușchii bine conturați dau și un sentiment de siguranță reprezentantelor sexului slab. Acestea se simt ocrotite, protejate de bărbații care merg la sală pentru a-și crea imaginea de mascul Alfa.

Un fizic lucrat, cu mușchi bine definiți, are nevoie, pentru ca ansamblul să fie irezistibil, și de un abdomen plat. Acest produs a fost creat pentru a îmbunătăți ambele aspecte. Astfel, producătorul XG-55 le promite bărbaților o formulă care îi energizează, arde grăsimile în exces și ajută la dezvoltarea masei musculare, pentru rezultate vizibile, în doar câteva săptămâni de utilizare.

Cine își imaginează însă că simpla administrare a pilulelor naturale va face totul în locul lor se înșeală. Acestea au rolul de a grăbi apariția rezultatelor în cazul celor care se antrenează în mod constant. În plus, produsul ajută la energizarea organismului pentru a putea aborda antrenamentele cu mai mult spor.

Prin urmare, nu renunțați la antrenamente pe timpul administrării tratamentului!

De asemenea, arderea grăsimilor se produce dacă îi permitem organismului să facă acest lucru și nu îl bombardăm cu alimente nesănătoase și în cantități mari. Este important să fim adepții unui stil de viață sănătos, pentru a ne bucura cât mai mult timp de efectele acestui produs.

Pilulele XG-55 sunt un aliat în demersul nostru, dar nu fac totul în locul nostru.  xg-55-efecte-instructiuni-sala

Ce conţine XG-55

XG-55 este o soluție naturală pentru a crea masă musculară, concomitent cu arderea grăsimilor. Acest produs se bazează pe efectele benefice ale următoarelor ingrediente:

– Arginina este cunoscută pentru efectele sale afrodiziace, dar este responsabilă și de creșterea nivelului de energie în organism. Acest lucru vă ajută să vă reveniți mai repede, după efortul depus la sala de forță.

– Fosfatul de potasiu stimulează formarea testosteronului. În acest fel, crește masa musculară, dar cresc și performanțele sexuale.

– Creatina, în doze potrivite, influențează și ea producerea testosteronului și funcția sexuală. De asemenea, reduce oboseala și crește energia.

– Vitamina B3 este importantă pentru multe dintre funcțiile organismului. Aceasta echilibrează producția de testosteron.

– Guarana o întâlniți, de regulă, în băuturile energizante, dar este și un afrodisiac. Aceasta ajută organismul să susțină activitatea fizică, dar scade și apetitul, stimulând metabolismul.

Așadar, toate aceste ingrediente lucrează împreună pentru a contura frumos bustul dumneavoastră și pentru a reduce stratul de grăsime depus. Totodată, va genera energia de care aveți nevoie pentru a susține antrenamentele la sala de forță.

Rezultatele pe care le obțineți, într-un termen destul de scurt, vor fi stimulul de care aveți nevoie pentru a continua să vă antrenați. Încrederea în forțele proprii va crește, iar acest lucru nu poate însemna decât un plus în orice activitate întreprindeți, dar și în viața intimă, unde veți constata o creștere a performanțelor sexuale.

xg-55-pret-sala-muschi-conturati

Cum acţionează XG-55

Pilulele XG-55 se folosesc de beneficiile aduse de elemente din natură pentru a vă ajuta să creșteți efectul efortului fizic depus la sală, în dorința de a avea mușchi bine definiți și un abdomen plat.

Ingredientele folosite accelerează procesul de ardere a grăsimilor și crește nivelul de testosteron și, implicit, de energie. În acest fel, crește masa musculară mult mai repede decât dacă ați recurge doar la antrenamente, fără să vă ajutați organismul să susțină acest efort și să-i amplifice efectele.

Acești compuși naturali vă oferă, de asemenea, nutrienții necesari pentru ca organismul să nu cedeze, ca urmare a efortului susținut sau să devină vlăguit și lipsit de vitalitate.

Fiind un produs exclusiv natural, riscurile unor efecte secundare devin minime.

Toate acestea sunt posibile datorită a doi compuși care se află în organismul dumneavoastră: testosteronul și hormonul de creștere. De la o anumită vârstă, eliberarea acestora în organism este inhibată. Dacă însă sunt produși în cantitate suficientă, mușchii se dezvoltă. De acest lucru se ocupă XG-55.

Producătorul susține că, în doar trei luni de utilizare, dublată de antrenamente fizice regulate, veți reuși să adăugați între 8 și 14 kg de masă musculară.

xg-55-muschi-abdominali-sala-piept-efecte

Mod de utilizare

Este indicat să luați 1-2 capsule, de două ori pe zi, înainte de masă. Tratamentul se poate întinde pe o perioadă de până la trei luni de zile. În acest interval de timp, dacă sunteți consecvenți și cu adminstrarea pilulelor, dar și cu antrenamentele, veți putea observa o creștere a masei musculare de 8 kg, iar, în unele cazuri, s-ar putea ajunge chiar la 14 kg. Nu neglijați nici programul de odihnă!

Rezultatele sunt însă diferite de la persoană la persoană. Depinde de condiția dumneavoastră fizică anterioară începerii tratamentului, de predispoziția genetică sau de metabolismul dumneavoastră.

Totodată, intensitatea antrenamentelor diferă de la o persoană la alta, ca și alimentația ori programul zilnic. De aceea, performanțele obținute trebuie să se raporteze la posibilitățile personale și nu la cifrele atinse de alte persoane din anturajul dumneavoastră.

Efecte secundare

Formula naturală a acestui produs face din el un supliment sigur, fără să vă asumați riscul unor efecte adverse care să vă pericliteze starea de sănătate. Dimpotrivă, XG-55 vă va da energie, vitalitate, rezistență la efort și vă va ajuta să ajungeți să aveți fizicul pe care vi-l doriți.

Lista cu ingrediente ar trebui studiată cu atenție de cei care au alergii sau intoleranță la anumite substanțe, pentru a elimina posibilitatea apariției unei reacții negative a organismului. Acestea însă sunt cazuri particulare.

Nu încercați să ardeți etape, luând mai multe pilule, în speranța că veți obține rezultatele scontate mai repede! Respectați doza recomandată!

Produsul se adresează persoanelor de peste 18 ani. Țineți-l departe de ochii iscoditori ai copiilor, pentru a-i feri de accidente.

xg-55-catena-farmacie-muschi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *